Το μήνυμα αλληλεγγύης του Σπόραρ στον Σούλη: "Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση"

Η σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΣ Γιάννινα, το "πράσινο" 5 στα 5 και το χατ-τρικ του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, επισκιάστηκαν σε μεγάλο βαθμό από τη φάση του 23ου λεπτού και τη σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα στον Βασίλη Σούλη και τον Άντραζ Σπόραρ, που "πάγωσε" τα πάντα για λίγα λεπτά στον αγωνιστικό χώρο και στις εξέδρες του "Απόστολος Νικολαΐδης".

Η παρέμβαση του ιατρικού επιτελείου της γιαννιώτικης ομάδας ήταν άμεση, καθώς είχε "γυρίσει" η γλώσσα του Έλληνα

γκολκίπερ, όμως με γρήγορες κινήσεις οι γιατροί του ΠΑΣ έθεσαν την κατάσταση υπό έλεγχο κι ο Σούλης απέφυγε τον κίνδυνο.

Άμεσα ο 28χρονος τερματοφύλακας (που είχε υποστεί και διάσειση) διακομίσθηκε στο "Metropopolitan" για να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, ενώ διανυκτέρευσε στο νοσοκομείο κι αναμένεται να πάρει εξιτήριο εντός της ημέρας.

Λίγα λεπτά αργότερα αποχώρησε από το γήπεδο και ο Σπόραρ, ο οποίος είχε μία ήπια διάσειση και για προληπτικούς λόγους πήγε κι αυτός μετά το ματς στο νοσοκομείο, για να υποβληθεί αντίστοιχα σε μαγνητική (ο Σλοβένος πάντως έδειχνε να είναι αρκετά καλά και στα αποδυτήρια).

Το πρωί της Κυριακής (18/9) ο Σπόραρ, που και μετά το ματς ζητούσε να μάθει νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Σούλη, "ανέβασε" στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ένα μήνυμα για τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα, δίνοντας τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση.

"Βασίλη Σούλη σού εύχομαι γρήγορη ανάρρωση και ελπίζω όλα να είναι καλά με σένα ", έγραψε στο μήνυμά του ο Σλοβένος φορ του Παναθηναϊκού, σε μία πολύ ωραία κίνηση αλληλεγγύης προς τον συναθλητή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα