Τόμιτς: "Είδαμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, αλλά μπορούμε να τον ανταγωνιστούμε"

Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Κροατία, όπου θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (26/8, 21:00 Open και Live SPORT24) τη Ριέκα στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι (1-1 η πρώτη αναμέτρηση), όπου και θα διεκδικήσει την πρόκριση στους ομίλους του Conference League.

Ο τεχνικός της κροατικής ομάδας, στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου υποστήριξε πως η ομάδα του μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης

απέναντι στον Δικέφαλο, ενώ τόνισε πως το κλειδί για να περάσει η Ριέκα είναι η ενέργεια που βγάζουν οι παίκτες της στο χορτάρι.

"Στόχος μας είναι να πάρουμε την πρόκριση στους ομίλους. Η κατάσταση στην ομάδα είναι εξαιρετική. Ανυπομονούμε για τη ρεβάνς. Ελπίζω ότι με τη βοήθεια του κοινού μας θα πετύχουμε την πρόκριση. Νομίζω ότι μάθαμε από τα λάθη του πρώτου παιχνιδιού. Με λίγη τύχη, ελπίζω ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας", τόνισε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου για να προσθέσει στη συνέχεια, ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι ένας εύκολος αντίπαλος.

"Είδαμε στην Ελλάδα ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα που της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι μπορούμε να τους ανταγωνιστούμε. Αύριο (26/8) θα παίξουμε στο γήπεδό μας και με την υποστήριξη των φιλάθλων, αλλά και με περισσότερο κουράγιο και αυτοπεποίθηση μπορούμε να πετύχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Ξεκουράσαμε πέντε - έξι παίκτες στα τελευταία παιχνίδια. Δεν υπάρχει κούραση από την πλευρά μας. Θα είμαστε όσο πιο φρέσκοι μπορούμε. Δεν υπάρχει κούραση για τέτοια παιχνίδια.

Η ενέργεια που έχουμε είναι σημαντική. Μέχρι στιγμής, αυτή η ομάδα έχει δείξει ότι είμαστε ενωμένοι ακόμα κι ότι όταν δυσκολευόμαστε. Πιστεύουμε βαθιά σε αυτήν την ομάδα, έχουμε τη σωστή ενέργεια και σίγουρα οι παίκτες θα δώσουν το μέγιστο τους αύριο και ελπίζω να είναι αρκετό για να περάσει".

Keywords
Τυχαία Θέματα