"Βλέπει Λαντάλ και Βινς Χάντερ ο Ολυμπιακός"

10:35 7/4/2021 - Πηγή: Sport 24

Η σεζόν ολοκληρώνεται για τον Ολυμπιακό την Παρασκευή (9/4), οι "ερυθρόλευκοι" σιγά-σιγά κάνουν τις σκέψεις τους για την επόμενη σεζόν και, απολύτως λογικά, έχει ξεκινήσει ήδη η ονοματολογία.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Ιταλό δημοσιογράφο Οράτσιο Γκάουτσι, ο Ολυμπιακός έχει δύο παίκτες αρκετά πολύ ψηλά στην λίστα του για την επόμενη σεζόν. Ο λόγος για τον Τζοκ Λαντάλ (26 χρονών, 2.11 μέτρα) και τον Βινς Χάντερ

(27 χρονών, 2.03 μέτρα).

Με βάση αυτά που ανέφερε ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος στο podcast του Σιμόνε Ματσόλα, ο Λαντάλ είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει, με τον Αυστραλό - ο οποίος φέτος αγωνίζεται με την φανέλα της Μέλμπουρν Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα της Ωκεανίας - να έχει ως προτεραιότητα το ΝΒΑ. Όσο για τον Χάντερ - ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην ΑΕΚ - διανύει την δεύτερη σεζόν του στην Βίρτους Μπολόνια αλλά έχει ανοιχτές τις κεραίες του για προτάσεις, με τον Ολυμπιακό να τον έχει και αυτόν στην λίστα του.

Την φετινή σεζόν ο Λαντάλ έχει 16.2 πόντους, 7.6 ριμπάουντ και 1.4 κοψίματα μέσο όρο με 37.3% στα τρίποντα σε 29 λεπτά συμμετοχής με την Γιουνάιτεντ στο NBL, ενώ ο Χάντερ έχει 9 πόντους και 4.3 ριμπάουντ μέσο όρο σε 16 λεπτά συμμετοχής με την Βίρτους στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Photo Credits: ⓒ 2019 Andy Wong/ Associated Press

Keywords
Τυχαία Θέματα