21ος Ποδηλατικός Γύρος της Αθήνας

Την Κυριακή 6 Απριλίου ο Δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας διοργανώνουν τον "21ο Ποδηλατικό Γύρο της Αθήνας" ο οποίος είναι αφιερωμένος στην Παγκόσμια Ημέρα Υγείας.

Το μήνυμα που θέλει να διαδώσει φέτος ο Ποδηλατικός Γύρος είναι "Αγαπάς την υγεία σου...πάρε ποδήλατο".

«Το ποδήλατο είναι βαθιά συνδεδεμένο με το μέλλον της Αθήνας και αποτελεί μια από τις προτεραιότητες του δήμου Αθηναίων, γεγονός που αποδεικνύεται από την απόφαση για τον καθορισμό των ρυθμίσεων δημιουργίας

ποδηλατοδρόμου στην 4η Δημοτική Κοινότητα» υπογράμμισε ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα του 21ου Ποδηλατικού Γύρου της Αθήνας, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Κυριακή στις 6Απριλίου.

Η εκκίνηση θα δοθεί από την Πλατεία Κοτζιά στις 10:00 το πρωί και οι τρεις διαδρομές είναι 9χλμ., 3χλμ. και 900 μέτρων για Α.με.Α και παιδιά (εκίννηση Αθηνάς & Ερμού), ανάλογα με τις δυνατότητες και τη διάθεση κάθε ποδηλάτη.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται είτε ηλεκτρονικά, είτε στους αθλητικούς χώρους και στα γραφεία του ΟΠΑΝΔΑ μέχρι το Σάββατο 5 Απριλίου , ενώ θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής και την ημέρα του αγώνα στην Πλατεία Κοτζιά από τις 08.00 έως τις 09.30. Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα γίνονται δεκτές έως το Σάββατο 5 Απριλίου και ώρα 13.00.

Όλα τα σημεία αλλά και χρηστικές πληροφορίες για τις εγγραφές, υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Οργανισμού www.opanda.gr

Μετά τη λήξη του αγώνα, θα κληρωθούν τρία ποδήλατα, καθώς και πλούσια δώρα για τους συμμετέχοντες, ενώ θα τους περιμένει και η Athens Big Band με δυνατή funky μουσική.

Keywords
Τυχαία Θέματα