Athens skirt ride

Πάνω από 600 γυναίκες δήλωσαν συμμετοχή μέσω facebook στη σημερινή δράση που βρίσκεται σε εξέλιξη , οργανώνει το περιοδικό MBIKE και είναι μια γυναικεία βόλτα με ποδήλατα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας με αφετηρία και τερματισμό την Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων. Κορίτσια με τα πιο όμορφα ρούχα τους, τις γόβες τους

και τα στολισμένα τους ποδήλατα έφτασαν εδώ στην Τεχνόπολη, φωτογραφήθηκαν, όπου η καλύτερη παρουσία θα ψηφιστεί και θα κερδίσει ένα ποδήλατο.

Γι αυτή τη δράση που πραγματοποιείται για πρώτη φορά μας μίλησε ο εκδότης του περιοδικού ΜBIKE κ. Παπαγεωργίου: «Η ιδέα της δράσης είναι να δείξουμε 'ότι το ποδήλατο είναι ευχάριστο, απλό , και ο καθένας με τα καθημερινά του ρούχα μπορεί να πάρει το ποδήλατό του και να χαρεί την πόλη. Κάνουμε μια όμορφη διαδρομή μόνο για γυναίκες και είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο στην Αθήνα... Και αυτό γίνεται διότι μέχρι τώρα η εντύπωση , ιδιαίτερα για τις γυναίκες,ήταν ότι για να κάνουν ποδήλατο θα έπρεπε να φοράνε ειδικά ρούχα που δεν ταιριάζουν με την εικόνα τους. Από την άλλη είναι πολύ ωραίο να βλέπει κανείς τόσα κορίτσια με τις φούστες τους και τα στολισμένα ποδήλατα να κάνουν βόλτα στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Και επί πλέον οι στατιστικές δείχνουν ότι οι κοπέλες είναι αυτή τη στιγμή το πιο γοργά αναπτυσσόμενο κοινό του αστικού ποδηλάτου».

Να σημειωθεί ότι η συμμετοχή ήταν ελεύθερη και κάποιες γυναίκες που ήθελαν να συμμετάσχουν και δεν είχαν ποδήλατα οι οργανωτές φρόντισαν να τους προμηθεύσουν.

www.facebook.com/MBIKE.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα