Champions League:Μέταλιστ-ΠΑΟΚ

Τον πιο κρίσιμο ευρωπαϊκό αγώνα δίνει στις 20:00-ΟΤΕSport3,ο ΠΑΟΚ στον επαναληπτικό με την Μέταλιστ στο Χάρκοβο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η ουκρανική ομάδα έχει το πλεονέκτημα από τη νίκη του πρώτου αγώνα, 2-0 στην άδεια, αλλά από την άλλη μεριά έχει το μεγάλο μειονέκτημα, πως βρίσκεται στο μικροσκόπιο της UEFA.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Χάρκοβο
κατηγορείται πως μετείχε σε στημένο αγώνα του πρωταθλήματος της χώρας το 2008 και αντιμετωπίζει τον κίνδυνο αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μάλιστα, η υπόθεσή της θα εκδικαστεί με τη μορφή του κατεπείγοντος, την Τρίτη (13/8), κάτι που μπορεί να επηρεάσει και την παρουσία του ΠΑΟΚ στα play offs της διοργάνωσης.

Στον «Δικέφαλο» όλοι εμφανίζονται αποφασισμένοι να μην εξαρτηθούν από την απόφαση της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για την Μέταλιστ αλλά να εκμεταλλευτούν την αναστάτωση που επικρατεί στην ομάδα του Χάρκοβο από τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο Χουμπ Στέφενς κάνει τα πλάνα του για την σημερινή αναμέτρηση, έχοντας τον πονοκέφαλο, ο οποίος ακούει στο όνομα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Ο διεθνής επιθετικός ακολούθησε μέρος της τελευταίας προπόνησης της Τρίτης και η συμμετοχή του θα κριθεί λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

Από εκεί και πέρα, ο Χακόμπο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Κίτσιου θα παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Λίνο στο αριστερό. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελούν οι Κατσουράνης και Βίτορ.

Στα χάφ θα παίξει ο Τζιόλης με τον Λάζαρ. Και οι δύο είναι ποιοτικοί και δημιουργικοί.

Στα άκρα, αριστερά θα παίξει ο Γεωργιάδης και δεξιά ο Ολίσε, ενώ σε ρόλο επιτελικού μέσου προορίζεται ο Λούκας. Τέλος στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Κλάους Αθανασιάδης.
Keywords
Τυχαία Θέματα