Champions League:ΠΑΟΚ-Μέταλιστ

Το πρώτο βήμα ώστε να βρεθεί πιο κοντά στους ομίλους του Champions League θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ, απόψε το βράδυ στις 21:00, OTE Sport 1, με αντίπαλο την Μέταλιστ για τον γ΄ προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης κόντρα στην πάντα επικίνδυνη Μέταλιστ.

Το μοναδικό μειονέκτημα για το δικέφαλο είναι ότι θα αγωνιστεί
μπροστά σε κενά καθίσματα καθώς η Τούμπα θα είναι άδεια λόγω της τιμωρίας από την UEFA για τα περσινά επεισόδια με τη Ραπίντ Βιέννης.

Όσον αφορά το σχήμα που θα παρατάξει ο Χουμπ Στέφενς, αυτό πιθανότατα θα αποτελείται από τον Χακόμπο κάτω από τα δοκάρια τους Κίτσιου, Κατσουράνη, Βίτορ και Λίνο στην άμυνα ενώ στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Τζιόλης, Λάζαρ, Λούκας και Γεωργιάδης. Το επιθετικό δίδυμο σε αυτό το 4-4-2 του Στέφενς θα αποτελέσουν οι Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Γλύκος, Σκόνδρας, Κατσικάς, Λόρενς, Βούκιτς, Ολίσε και Νέσιντ.

Η Μέταλιστ θα παραταχθεί με τους Ντισλιένκοβιτς, Βιγιάγκρα, Γκεγιέ, Μολέδο Ασεβέδο, Έντμαρ, Τόρες, Σόσα, Σόουζα, Μάρλος και Ντέβιτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Ντέντσουκ, Μπερεζόβτσουκ, Σενίτσνιχ, Μπλάνκο, Κρασνοπιόροφ, Νόγιοκ, Σελάγεφ, Ραντσένκο, Κριστάλδο και Μπαρίλκο.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο συμπατριώτης του Στέφενς, Πολ Φαν Μπούκελ.
Keywords
Τυχαία Θέματα