Euro 2012: Πολωνία-Ρωσία

Η  Πολωνία αντιμετωπίζει απόψε το βράδυ στις 21.45 τη Ρωσία, η οποία κατά γενική ομολογία, είναι η ποιοτικότερη ομάδα του πρώτου ομίλου.
Οι συνδιοργανωτές προέρχονται από την ισοπαλία με την Ελλάδα στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ενώ η ομάδα του Ντικ Άντβοκατ επικράτησε εύκολα με σκορ 4-1 της Τσεχίας.

Οι Πολωνοί έχουν απόντα τον Σέζνι, ο οποίος είχε αποβληθεί, ενώ από την άλλη μεριά οι Ρώσοι δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Αξιοσημείωτο στατιστικό στοιχείο για την ομάδα του Άντβοκατ είναι ότι παραμένει αήττητη σε 15 ματς, μετρώντας οχτώ νίκες και επτά ισοπαλίες από την ήττα από το Ιράν στις 9 Φεβρουαρίου 2011.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές στο παρελθόν και μετρούν από μία νίκη και ένα ματς έχει λήξει ισόπαλο.

Πιθανές συνθέσεις:

Πολωνία (Φράντσιζεκ Σμούντα): Τίτον, Πίστσεκ, Βασιλέφσκι, Περκίς, Βαβρζίνιακ, Πολάνσκι, Μουράφσκι, Μπλαστσικόφσκι, Ομπρανιάκ, Μιερζέφσκι (ή Μπρόζεκ) και Λεβαντόφσκι

Στον πάγκο: Σαντομιέρσκι, Καμίνσκι, Μπένισχ, Βοϊτκόβιακ, Ντούντκα, Γκροζίτσκι, Ματίστσιουκ, Βόλσκι, Ρίμπους και Σόμπιεχ, ενώ ο Σέζνι εκτίει ποινή μίας αγωνιστικής.

Ρωσία (Ντικ Άντβοκατ): Μαλαφέεφ, Ανιουκόφ, Ιγκνασέβιτς, Μπερεζούτσκι, Ζιρκόφ, Σιρόκοφ, Ντενίσοφ, Ζιριάνοφ, Τζαγκόεφ, Αρσάβιν, Παβλιουτσένκο (ή Κερζακόφ)

Στον πάγκο: Ακινφέεφ, Σουνίν, Γκρανάτ, Σαρόνοφ, Ναμπάμπκιν, Σέμσοφ, Γκλουσάκοφ, Κομπάροφ, Πογκρέμπνιακ, Κοκορίν και Ισμαΐλοφ

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γερμανός Βόλφγκανγκ Σταρκ.
Keywords
Τυχαία Θέματα