Euro: Ιταλία-Κροατία

Ντέρμπι για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης είναι αυτό του Πόζναν ανάμεσα στην Ιταλία και την Κροατία στις 19:00.

Ο Τσέζαρε Πραντέλι δεν θα έχει στη διάθεσή του και πάλι τον ανέτοιμο Μπαρτζάλι, ενώ οι πληροφορίες λένε πως θα διατηρήσει στην επίθεση τους Κασάνο και Μπαλοτέλι, παρότι ο πρώτος προκάλεσε αναστάτωση και αντιδράσεις του για τις δηλώσεις του περί των ομοφυλόφιλων, ενώ ο δεύτερος είχε κακή απόδοση.
Στο απέναντι στρατόπεδο, ο Σλάβεν Μπίλιτς εκτιμάται πως θα επιλέξει την ίδια ενδεκάδα, δίχως να αποκλείεται να αφήσει στον πάγκο έναν εκ των δύο φορ,

Μάντζουκιτς ή Γέλαβιτς.

Στην προϊστορία τους οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί πέντε φορές κατά το παρελθόν και το περίεργο στατιστικό γεγονός είναι πως η Ιταλία δεν έχει κερδίσει ποτέ, με την Κροατία να μετρά τρεις νίκες, δύο εξ αυτών επί ιταλικού εδάφους.

Πιθανές συνθέσεις:

Ιταλία (Πραντέλι): Μπουφόν, Μπονούτσι, Ντε Ρόσι, Κιελίνι, Μάτζιο, Μότα, Πίρλο, Μαρκίζιο, Τζακερίνι, Μπαλοτέλι, Κασάνο.

Κροατία (Μπίλιτς): Πλετίκοσα, Σρνα, Τσόρλουκα, Σίλντενφελντ, Στρίνιτς, Βουκόγεβιτς, Μόντριτς, Ράκιτιτς, Ράκιτιτς, Πέρισιτς, Μάντζουκιτς, Γέλαβιτς.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Άγγλος Χάουαρντ Γουέμπ. Στο όριο των καρτών είναι οι Μπαλοτέλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Μάτζιο (Ιταλία), Μόντριτς και Κράνιτσαρ (Κροατία).

Keywords
Τυχαία Θέματα