Kορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων

Την Μ. Παρασκευή και το Μ. Σάββατο αναμένεται να κορυφωθεί η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα, παρά τον άστατο καιρό. Η κίνηση στις εθνικές οδούς κινείται στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, ενω την Μ. Παρασκευή θα απαγορεύεται η κινηση των φορτηγών στα εθνικα οδικά δίκτυα από τις 6 το πρωι εως τις 4 το απογευμα. Εν τω μεταξυ 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες

από το Μεγάλο Σάββατο έως τη Δευτέρα του Πάσχα θα πραγματοποιήσουν οι σιδηροδρομικοί. Αυξημένη η κίνηση στα λιμάνια.

Εως τη Δευτέρα του Πάσχα έχουν προγραμματιστεί να αναχωρήσουν από το λιμάνι του Πειραιά 70 δρομολόγια, από τη Ραφήνα 31 και από το Λαύριο 23.

Σε ότι αφορά το ωράριο των καταστημάτων, την Μ. Παρασκευή θα ανοίξουν στη 1 μμ και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα, το Μ. Σάββατο θα λειτουργήσουν 9 το πρωί με 3 μετά το μεσημέρι ενώ τα σούπερ μαρκετ το Σάββατο θα μείνουν ανοιχτά εως τις 7 το απόγευμα.

Το Μεγάλο Σάββατο η Βαρβάρκειος αγορά θα μείνει ανοιχτή έως τις 6 το απόγευμα, ενώ την Κυριακή του Πάσχα οι φούρνοι θα μείνουν ανοιχτοί για το ψήσιμο των πασχαλιάτικων φαγητών.

Με μικρότερη συχνότητα τα δρομολόγια λεωφορείων και τρόλεϊ. Στο μετρό Παρακευή-Σάββατο δεν θα ισχύσει η νυχτερινή παράταση δρομολογίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα