Pirelli 2012

Το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο για τον αρσενικό πληθυσμό βρίσκεται προ των πυλών. Δεν είναι άλλο από το γνωστό πια ημερολόγιο της Pirelli.

Το δημοφιλέστατο εδώ και 40 χρόνια ημερολόγιο της Pirelli κυκλοφορεί στις 6 Δεκεμβρίου, με τις φωτογραφίες μερικών από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου να

κόβουν την ανάσα.

Κέιτ Μος, Λάρα Στόουν, Μίλα Γιόβοβιτς, Ιζαμπέλι Φοντάνα και η Σάσκια ντε Μπράου εκτός από θεές της πασαρέλας, είναι τα κορίτσια που θα φιλοξενήσει φέτος στις σελίδες του το ημερολόγιο της Pirelli, το οποίο χρόνια τώρα είναι ένας από τους καλύτερους λόγους που μας κάνουν να ανυπομονούμε να αλλάξει η χρονιά.

Φέτος τη φωτογράφηση ανέλαβε ο Μάριο Σορέντι και το Ιταλικό Vanity Fair.

Αυτή τη φορά το concept είναι αρκετά διαφορετικό από πέρυσι, όπου ο σχεδιαστής μόδας Καρλ Λάγκερφελντ είχε αναλάβει το ρόλο του φωτογράφου των διάσημων και πανέμορφων μοντέλων, εμπνευσμένος από τους θεούς της αρχαίας Ελλάδας και της Ρώμης.

Στην έκδοση του 2012 ο Μάριο Σορέντι κάλεσε τις μούσες του στο νησί Μούρτολι της Κορσικής, προκειμένου να τις απαθανατίσει με όσο το δυνατόν λιγότερα ρούχα γινόταν.

Το αποτέλεσμα είναι συναρπαστικό, με τις 11 «θεές» να μας αποκαλύπτουν τις πιο γοητευτικές τους πλευρές: Ανάμεσά τους όπως αναφέραμε και προηγουμένος η εκθαμβωτική Κέιτ Μος, η Ιζαμπέλι Φοντάνα, η Ουκρανή Μίλα Γιόβοβιτς και η Ολλανδή Σάσκια ντε Μπράου, που ήταν η μόνη που φωτογραφήθηκε ολόγυμνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα