Super League: Κέρκυρα-Παναθηναϊκός

Η φορμαρισμένη και αήττητη τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές Κέρκυρα υποδέχεται το απόγευμα στις 19.30, Novasports 2, τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώνεται η 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στις πέντε αγωνιστικές έφτασε το αήττητο σερί της Κέρκυρας η οποία διαψεύδει τις Κασσάνδρες που την ήθελαν να χάνει την κατηγορία πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Έτσι οι νησιώτες έφτασαν τους 10 βαθμούς, αφήνοντας πέντε ομάδες από
κάτω τους και με νίκη σήμερα μπορούν να προσπεράσουν τέσσερις ακόμα και να βρεθούν στην 6η παρέα με τον ΟΦΗ!

Ο Άκης Μάντζιος γνώριζε ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στον Νίκο Τσουμάνη, την Παρασκευή όμως έχασε και τον Σίμωση λόγω τραυματισμού. Αυτές οι δύο πάντως είναι οι μοναδικές απουσίες του για το σημερινό ματς.

Η αποστολή της Κέρκυρας

Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Έντερ, Βενέτης, Μπουκουβάλας, Ζουμπουλάκης, Κρητικός, Κοντοδήμος, Καραλής, Γιάντσης, Αγρίτης, Μπάρκογλου, Ηλιάδης, Τσοκάνης, Λεόν, Βασιλόγιαννης, Γκούμας, Καραπέτσας, Διαμαντόπουλος

Εξανεμίστηκε στον Παναθηναϊκό η νίκη επί της ΑΕΚ, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στο ψυχολογικό κομμάτι, καθώς την Πέμπτη εμφανίσθηκαν στο Ολίμπικο ξανά τα προβλήματα και το 3-0 από τη Λάτσιο ήρθε ως φυσικό επακόλουθο.

Και δεν ήταν μόνο η ήττα. Στο συγκεριμένο παιχνίδι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχασε έναν ακόμα παίκτη, τον Τοτσέ, ενώ στην προπόνηση της Κυριακής τέθηκε νοκ άουτ κι ο Χουχούμης. Ο Πορτογάλος προπονητής έβγαλε αποστολή με το ζόρι και ενδεικτικό αυτού είναι ότι οι Ταμπάκης και Μαρινάκης υπολογίζονται για τη 19άδα παρότι αγωνίστηκαν με την ομάδα Νέων του συλλόγου στο αντίστοιχο παιχνίδι!

Εκτός από Χουχούμη και Τοτσέ, αδύναμοι να βοηθήσουν είναι οι τραυματίες Μπουμσόνγκ, Σο, Πίντο, Σισοκό, ο τιμωρημένος Σεϊταρίδης, καθώς επίσης και οι διεθνείς με Εθνική Ελπίδων και Νέα Ζηλανδία αντίστοιχα, Καπίνο και Μπαρμπαρούσης.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού

Καρνέζης, Κοτσόλης, Μαρίνος, Βύντρα, Βελάσκες, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Βιτόλο, Χριστοδουλόπουλος, Ζέκα, Φουρλάνος, Λαγός, Μαυρίας, Φορναρόλι, Πετρόπουλος, Δώνης, Κουίνσι, Ταμπάκης, Μαρινάκης
Keywords
Τυχαία Θέματα