Video: Οι τελευταίες στιγμές του πρέσβη!!

Σοκ από το video που κάνει θραύση στο you tube τραβηγμένο από χέρι ερασιτέχνη, πιθανότατα από κινητό τηλέφωνο, που δείχνει τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Λιβύη, τη στιγμή που το πλήθος τον βγάζει έξω από το προξενείο της Βεγγάζης.

Πολλές αναφορές από τα ΜΜΕ σε παγκόσμιο επίπεδο, με διαφορετικές

εκδοχές για τις τελευταίες στιγμές του διπλωμάτη των ΗΠΑ Κρις Στήβενς, τη στιγμή που το «πλίθος» τον βγάζει έξω από παράθυρο κτιριακού συγκροτήματος του προξενείου.

Μέχρι εκείνη την ώρα ζούσε, και κουνούσε αμήχανα τα μάτια του βλέποντας το πλήθος να φωνάζει. Κατά μερικούς αραβόφωνους γνώστες της κατάστασης, το πλήθος φώναζε ότι είναι ζωντανός, και ότι ο Θεός είναι μεγάλος, για να προλάβουν να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο ώστε να σωθεί η ζωή του, και κατά άλλους, το πλήθος φώναζε και επευφημούσε γιατί νόμιζε ότι ο Αμερικανός διπλωμάτης ήταν νεκρός.

Τέλος, σύμφωνα με την κυβέρνηση των ΗΠΑ, ο Κρις Στήβενς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν ο έχασε τη ζωή του πριν φτάσει στο νοσοκομείο. Επίσημα, ως αιτία θανάτου του πρεσβευτή αναφέρεται η ασφυξία.

Δείτε το Video

Keywords
Τυχαία Θέματα