Xάπι κατά της λειτουργικής δυσπεψίας

H Pharma QA.E., ανακοίνωσε την κυκλοφορία τωνmastihatherapy®caps Μαστίχα Χίου σε μορφή κάψουλας, μεπιστοποιημένη προέλευση (Π.Ο.Π./Ε.Μ.Χ.)και τεκμηριωμένη δράση κατά τωνσυμπτωμάτων της Λειτουργικής Δυσπεψίας.

Η ΛειτουργικήΔυσπεψία αποτελεί μια νοσολογία μεπολλαπλά συμπτώματα, όπως καούρες, πόνοςστο στέρνο, αίσθημα φουσκώματος καιγενική δυσφορία. Aφορά άμεσα και έμμεσαμεγάλο μέρος του πληθυσμού, επηρεάζονταςαρνητικά την Υγεία, αλλά και την ποιότηταΖωής των πασχόντων. Οι αιτίες μπορεί να είναι πολλές.

Αξιοποιώντας τηνιστορική

παρακαταθήκη περισσοτέρωναπό 4.000 χρόνων, καθώς και ένα πλήθοςεργαστηριακών δοκιμών και δημοσιευμένωνερευνών για την εξειδικευμένη δράσητης Μαστίχας σε στομαχικά προβλήματα,η mastihatherapy®caps ανέπτυξε ένα αμίμητο -λόγω τουσυνδυασμού 69 συστατικών- φυσικό,Ελληνικό προϊόν αυθεντικής, αγνήςμαστίχας Χίου, σε κάψουλες. Το πολύτιμο«δάκρυ που ανακουφίζει», πλέον διατίθεταιστα φαρμακεία, σε κουτί των 30 καψουλώνκαι φιαλίδιο των 90 καψουλών και έρχεταινα δώσει λύση στα ενοχλητικά και επώδυνασυμπτώματα της Λειτουργικής Δυσπεψίας.


Πληροφορίες:

PharmaQA.E.

Εφέσου6, Νέα Σμύρνη, 171-21

Τηλ:210-9374576-8

Fax:210-9374579

www.pharmaq.gr

Keywords
Αναζητήσεις
φυτικό χάπι για δυσπεψια
Τυχαία Θέματα