«Αδειάζει» Παπακωνσταντίνου για λίστα

Αμφιβολίες για το αν το υλικό που παρέλαβε είχε υποστεί αλλοιώσεις πρωτίστως από αυτόν που το υπέκλεψε, από διάφορες υπηρεσίες η και από παράγοντες υπηρεσιών, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, που ασχολείται με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Το 1,9 δις

δολάρια αγγίζουν τα ποσά που περιλαμβάνει η λίστα Λαγκάρντ αποκάλυψε ο Βενιζέλος και μετά από επίμονες ερωτήσεις βουλευτών πρόσθεσε ότι την πληροφορία αυτή του την έδωσε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν μετά από την τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Παπακωνσταντίνου.
Συγκεκριμένα φέρεται να είπε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τα 20 ονόματα που είχε ξεχωρίσει και στείλει στον τότε επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιάννη Καπελέρη υπερκάλυπταν τα 2/3 του συνολικού ποσού.

Είχα πάντα τη βεβαιότητα ότι το usb που μου παρέδωσε ο κ. Διώτης είχε διατηρηθεί και στο ΣΔΟΕ, δήλωσε ο κ. Βενιζέλος και σημείωσε ότι είχε την εντύπωση ότι η λίστα είχε ήδη αξιοποιηθεί ως αφετηρία έρευνας.

Επανέλαβε επίσης ότι το υλικό παρέμενε στο γραφείο του χωρίς να έχει χρησιμοποιηθεί και απαντώντας σε όλους όσοι όπως είπε έσπευσαν να χυδαιολογήσουν κατηγορώντας τον ότι το κρατούσε και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου τόνισε ότι δυσκολεύτηκε πολύ να θυμηθεί το φλασάκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα