Αυστραλία για την ελληνική γαστρονομία

Παρά την κρίση, ή και εξ αιτίας της κρίσης, στην Ελλάδα συντελείται γαστρονομική επανάσταση. Αυτό αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «The Australian», σύμφωνα με το οποίο τα τελευταία χρόνια «έχει σημειωθεί πραγματική γαστρονομική επανάσταση στην Ελλάδα, κυρίως χάρη στην ιδιωτική πρωτοβουλία, καθιστώντας την ιδιαίτερα ελκυστικό γαστρονομικό προορισμό», ενώ, ταυτόχρονα, «αύξηση παρουσιάζουν οι εξαγωγές παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων».

Σημειώνεται, επίσης, ότι, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, «πολλοί νέοι άνθρωποι στράφηκαν στις βιολογικές καλλιέργειες και στην προώθηση των παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό, τα οποία έχουν γίνει ανάρπαστα, ενδεικτικό στοιχείο της υψηλών προσόντων και σπουδών της νεολαίας, η οποία διακρίνεται από επιχειρηματικό και καινοτόμο πνεύμα».

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα