Αγωνία πριν το ντέρμπι

Σαράντα οκτώ ώρες πριν από το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στο γήπεδο Καραΐσκάκη και οι δύο μονομάχοι προφανώς "ανησυχούν" για διαφορετικούς λόγους.Από τη μια ο Ολυμπιακός. Με αυστηρά αγωνιστικές ανησυχίες. Βλέπει στο ματς της Παρασκευής την ευκαιρία να επιστρέψει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Και θέλει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε στην Τούμπα την περασμένη Κυριακή. Μοναδικό πρόβλημα, ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο αργεντινός μέσος που αποχώρησε από την πρωινή προπόνηση, με ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό.

Και από την άλλη; Η ΑΕΚ που ψάχνει άμεσα, επτά εκατ ευρώ. Για να πληρώσει ληξιπρόθεσμες οφειλές και να μπορέσει να διατηρήσει το δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Με αποκλεισμό τριών ετών κινδυνεύουν οι "Κιτρινόμαυροι" από την UEFA. Και έχουν ουσιαστικά μπροστά τους μια εβδομάδα προθεσμία, προκειμένου να δείξουν ότι πληρούν τις προδιαγραφές για να πάρουν από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία το πιστοποιητικό συμμετοχής.

Το ντέρμπι της Παρασκευής θα διευθύνει ο Ανδρέας Παππάς. Ο Αθηναίος διαιτητής που φέτος έχει τεθεί δύο φορές σε... διαθεσιμότητα. Η πρώτη ήταν μετά το Ξάνθη-Παναθηναϊκός (για έναν μήνα) και η δεύτερη έπειτα το Λεβαδειακός-ΑΕΚ (έμεινε εκτός για δύο εβδομάδες).

Keywords
Τυχαία Θέματα