Αισιόδοξοι για τη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να ηττήθηκε με 2-0 στην Ισπανία από τη Μάλαγα, για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και η πρόκρισή του στους ομίλους της διοργάνωσης να μοιάζει βουνό, ωστόσο παίκτες και προπονητής είναι αισιόδοξοι για τη ρεβάνς της Τρίτης, αν και γνωρίζουν ότι θα είναι δύσκολα.

Σέμα Βελάσκες: "Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Η Μάλαγα αποδείχθηκε ένας εξαιρετικός αντίπαλος.

Μας δυσκόλεψαν αρκετά πολύ, ιδίαιτερα στο πρώτο ημίχρονο που εμείς δεν ήμασταν καλοί. Ελπίζουμε στην Αθήνα να ανατρέψουμε την κατάσταση και να παλέψουμε για την πρόκριση με τα βοήθεια του κόσμου μας".

Κώστας Κατσουράνης : "Το σκορ δεν είναι απαγορευτικό για να μας αφήνει έστω και λίγες ελπίδες. Θα κυνηγήσουμε ένα γρήγορο γκολ και θα διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες μας αναλογούν. Σίγουρα η αποστολή μας είναι δύσκολη ωστόσο πιστεύω ότι εάν μπούμε δυνατά και συγκεντρωμένα μπορούμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση".

Ζεσουάλδο Φερέιρα: "Θεωρώ ότι ήταν δύο διαφορετικά ημίχρονα για τον Παναθηναϊκό. Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε μεγαλύτερη πίεση, δεν υπήρχε ρυθμός, δεν υπήρχε εμπειρία και αντίθετα υπήρχε ένταση. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ισορρόπησε το παιχνίδι και  ήμασταν καλύτεροι. Βεβαίως ένα γκολ θα άλλαζε το παιχνίδι εντελώς. Είχαμε ευκαιρίες, δεν τις αξιοποιήσαμε, με αποτέλεσμα να κάνουμε πιο δύσκολα τα πράγματα για εμάς. Έχουμε ακόμα έναν αγώνα για να προσπαθήσουμε.

Ορέστης Καρνέζης :"Δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε. Θα μπούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και θα τα δώσουμε όλα για να μπορέσουμε να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση. Ότι είναι να γίνει θα γίνει".

Keywords
Τυχαία Θέματα