Αλλάζει ο καιρός σήμερα

Μεταβολή του καιρού αναμένεται από το βράδυ στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια με βροχές, χιόνια στα ορεινά και στα δυτικά καταιγίδες, σύμφωνα με την ΕΜΥ.

Αναλυτική πρόγνωση.

Μακεδονία, Θράκη: Καιρός: Λίγες νεφώσεις που το απόγευμα στη δυτική και κεντρική Μακεδονία θα αυξηθούν και το βράδυ θα σημειωθούν βροχές και χιόνια στα ορεινά. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν. Το πρωί κατά τόπους
ομίχλη. Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -2 (μείον 2) έως 13 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Καιρός: Νεφώσεις με ασθενείς βροχές. Το βραδύ οι βροχές θα ενταθούν, θα εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου. Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα στο Ιόνιο δυτικοί βορειοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 6 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο η μέγιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Καιρός: Λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν και τη νύχτα στη Θεσσαλία θα σημειωθούν βροχές και χιονιά στα ορεινά. Το πρωί κατά τόπους ομίχλη. Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 και στα νότια τοπικά δυτικοί νοτιοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 2 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: Καιρός: Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν το απόγευμα στη νότια Κρήτη σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Καιρός: Τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και το απόγευμα στα Δωδεκάνησα σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 9 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Τοπικές προγνώσεις.

Αττική: Καιρός: Λίγες νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 8 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη: Καιρός: Λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν. Πιθανότητα βροχής τη νύχτα. Το πρωί κατά τόπους ομίχλη. Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 4 έως 11 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο Σάββατο 29-12-2012.

Καιρός: Επιδείνωση στις περισσότερες περιοχές της χωράς με βροχές, καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια - παραθαλάσσια τμήματα και χιόνια στα ορεινά και τα ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Τα φαινόμενα που κατά τόπους θα είναι έντονα το βραδύ στα βόρεια θα ασθενήσουν. Άνεμοι: Στα δυτικά κεντρικά και βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7, στα πελάγη 8 και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Σε πτώση κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.
Keywords
Τυχαία Θέματα