Ανάληψη ευθύνης

H οργάνωση «Μηδενική Ανοχή» ανέλαβε με προκήρυξη που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα την ευθύνη για τον εμπρησμό της εισόδου του πολιτικού γραφείου του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, στην οδό Ακαδημίας, στο κέντρο της Αθήνας την Τρίτη 3 Απριλίου.

Στην προκήρυξη τα μέλη της οργάνωσης αναφέρονται μεταξύ άλλων στα εκτεταμένα επεισόδια που έγιναν στο κέντρο της Αθήνας στις 12 Φεβρουαρίου και για τις επιχειρήσεις - σκούπα της ΕΛ.ΑΣ. για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης.

Εξηγούν για ποιο λόγο επέλεξαν να «χτυπήσουν» το πολιτικό γραφείο του Κ.Σημίτη. Επίσης λένε «τιμή στον Δημήτρη Χρηστούλα του οποίου ο θάνατος είναι άλλη μια κρατική δολοφονία» ενώ εκφράζουν την αλληλεγγύη και τον σεβασμό τους στα φυλακισμένα μέλη της οργάνωσης 17Ν, στα άτομα που κατηγορούνται για συμμετοχή στις οργανώσεις Επαναστατικός Αγώνας και Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.

Αναφέρονται ακόμη στις επικείμενες εκλογές και στα κόμματα που θα συμμετέχουν σε αυτές και τέλος στον 18χρονο ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο μετά από ξυλοδαρμό από αστυνομικούς, όπως κατήγγειλαν συγγενείς του.

Keywords
Τυχαία Θέματα