Αναμονή για τρείς

Τουλάχιστον τρεις μεταγραφές μέχρι το τέλος της εβδομάδας θέλει να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός, αφού οι συζητήσεις των Πειραιωτών με τους Μαρκάνο, Σάντσες, Ντίντακ και Κοστάντσο μπαίνουν στην τελική ευθεία.
Εβδομάδα μεταγραφικού «πυρετού» αναμένεται να είναι αυτή που διανύουμε για τον Ολυμπιακό, αφού οι Πειραιώτες στοχεύουν στην ολοκλήρωση τριών μεταγραφών στις επόμενες μέρες, ώστε να γίνουν οι πρώτες κινήσεις ενίσχυσης ενόψει
της νέας σεζόν. Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων», Βαγγέλης Μαρινάκης μπορεί να βρίσκεται στο εξωτερικό για επαγγελματικές του υποθέσεις, έχει δώσει όμως εντολές στον Εντουάρντο Μαθία για να προχωρήσει τις μεταγραφικές υποθέσεις και να ολοκληρώσει τρεις μεταγραφές μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Οι στόχοι των Πειραιωτών είναι λίγο πολύ γνωστοί, αφού ο Φράνκο Κοστάντσο είναι ο πρώτος στόχος για τον «άσο», ο Ιβάν Μαρκάνο της Βιγιαρεάλ προορίζεται για αναπληρωματικός κεντρικός αμυντικός και όπως όλα δείχνουν θα αποκτηθεί. Παράλληλα, στην τελική ευθεία θα μπει και το θέμα της απόκτησης του Κάρλος Σάντσες από την Βαλενσιέν (αναμένεται ραντεβού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Γάλλους). Τέλος, όπως αναφέρει ο «ΓΑΥΡΟΣ» σε ρεπορτάζ του, πληροφορίες από την Ιβηρική Χερσόνησο μιλάνε για οριστική συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Μίλαν και το Ντίντακ Βιλά για τον Ισπανό αριστερό μπακ.
Ο Βαλβέρδε έχει απορρίψει την περίπτωση του Γιώργου Τζαβέλλα, οι «ροσονέρι» έχουν δώσει τα χέρια με τον Ολυμπιακό από την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ και ο Ισπανός αριστερός μπακ τα έχει βρει σε όλα με τους Πειραιώτες και τις επόμενες ημέρες αναμένεται πει το «ναι» και να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.
Keywords
Τυχαία Θέματα