Ανατροπή στις καθυστερήσεις για Λεβαδειακό

Ο Λεβαδειακός μετά την ανατροπή επί του Άρη έκαναν ακόμη μία , αυτή τη φορά επί του Παναιτωλικού, του οποίου επικράτησαν με 2-1 στις καθυστερήσεις για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η ομάδα του Αγρινίου προηγήθηκε με τον Μπούντιμιρ μόλις στο 2ο λεπτό και κράτησε το 0-1 μέχρι το 90ο λεπτό. Εκεί ήρθαν τα πάνω κάτω.

Κι αυτό γιατί οι «πράσινοι» με ένα γκολ του Κονέ (90’) κι ένα πέναλτι του Μάντζιου στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, πανηγύρισαν μεγαλειώδη νίκη με σκορ 2-1.

Με τη νίκη τους

αυτή οι νικητές έφτασαν τους 33 βαθμούς και βρίσκονται μια… ανάσα απ’ την παραμονή τους, ενώ απ’ την άλλη οι ηττημένοι -που ολοκλήρωσαν το ματς με εννιά παίκτες- έκαναν «μαύρα» γενέθλια ανήμερα των 88 χρόνων ζωής τους!

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Νικολακάκης, Κώτσιος, Χαραλάμπους, Ιντζίδης, Κονέ, Πετράτσι (27’ Ροτζέριο), Βαρέλα (62’ Γουόρντεν), Μάντζιος, Ορτέγκα, Μιλοσάβλιεφ (78’ Λυκογιάννης)

Παναιτωλικός: Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά, Γοδόι, Σίλβα Τζούνιορ (20’ Κουτρομάνος), Μαρτίνες, Γκάλο, Μπούντιμιρ, Μπακάκης, Ανέν, Μπικέι

Keywords
Τυχαία Θέματα