Ανοιχτός για συζητήσεις με Ρεάλ ο Ρονάλντο

Πιο διαλλακτικός και έτοιμος να συζητήσει με τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίζεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν από το περιβάλλον του.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση το απόγευμα της Δευτέρας (3/9) όταν και ενσωματώθηκε με την αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του.

Εισερχόμενος στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η εθνική Πορτογαλίας, ο Κριστιάνο

Ρονάλντο αρνήθηκε να κάνει κάποια δήλωση. Πάντως αυτό που έκανε εντύπωση ήταν ότι συνοδευόταν από τον Πέπε. Και αυτό προκάλεσε σχόλια, καθώς σύμφωνα με την φημολογία, αν και πρόκειται για δύο καλούς φέρονται να τα... έχουν σπάσει.

    
Ο «CR7» μόλις μπήκε στο ξενοδοχείο, οδηγήθηκε στο δωμάτιο που βρισκόταν το ιατρικό τιμ της εθνικής Πορτογαλίας για να περάσει από ιατρικά τεστ.

Στη συνέχεια βρέθηκε με τους υπόλοιπους διεθνείς των Ιβήρων και φέρεται να έχει εξομολογηθεί στο περιβάλλον του ότι, «για όλα υπάρχει μία λύση».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ισπανικών μέσων ενημέρωσης και δη των μαδριλένικων («As», «Marca») ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει δύο (βασικούς) λόγους για να είναι δυσαρεστημένος.

Ο πρώτος είναι ότι δεν του πιστώνεται μεγαλύτερο μέρος των επιτυχιών της ομάδας. Και δεν έχει κάνει μόνο με τους συμπαίκτες του, με τους οποίους αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί να έχει την ίδια νοοτροπία.

Ο δεύτερος και μάλλον σημαντικότερος, είναι ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες ανανεώσεις συμβολαίων στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ήδη από το 2011 έχουν ανανεωθεί τα συμβόλαια των Πέπε και Σέρχιο Ράμος. Σειρά έχουν αυτά των Ραούλ Αλμπιόλ και Αλβάρο Αρμπελόα, ενώ επόμενος στη σειρά φέρεται να είναι ο Ανχελ Ντι Μαριά.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θεωρεί ότι αναλογικά με τα όσα έχει προσφέρει θα έπρεπε ήδη να έχει ανανεώσει με αύξηση του μισθού του. Στα «συν» του Πορτογάλου η πρόθυμη Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» σύμφωνα με το ρεπορτάζ ήταν έτοιμοι να προσφέρουν ακόμα και 180 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του!

Πάντως όπως αναφέρει η «As», ο Ρονάλντο μάλλον πρόλαβε την διοίκηση που πριν ολοκληρωνόταν το 2012 θα τον καλούσε μαζί με τον Τσάμπι Αλόνσο για να ανανεώσουν τα συμβόλαια τους.

Πάντως σε όλα τα παραπάνω θα πρέπει να προστεθεί και η επιθυμία του παίκτη να ολοκληρώσει την καριέρα του στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», όπως είχε δηλώσει στις αρχές του καλοκαιριού.


Πηγή:Sentragoal

Keywords
Τυχαία Θέματα