Ανοιξιάτικος Διαγωνισμός 2013

ΟΑθήνα 984 και το πρότυπο κέντρο παροχήςυπηρεσιών υγείας και ομορφιάς «Symmetria»,προσφέρει από ένα «travelkit»σε τέσσερις τυχερούς ή τυχερές κάθεημέρα, συνολικής αξίας 330 ευρώ. Το «Travelkit»αποτελείται από τις κρέμες προσώπουημέρας και νύκτας, καθώς και από τηνκρέμα ματιών της σειράς «TheOne».

Πάρτεμέρος στον διαγωνισμό καθημερινά στηνεκπομπή «Διά Χειρός» με την Μαρία Παύλου,3 με 4 το μεσημέρι. Στην εκπομπή «Με δύναμηαπ' την Πειραιώς» με τις Νίκη Λυμπεράκηκαι Αγγελική Πανταλέων, 10 με 12 το βράδυ.Πώς; Στέλνοντας μήνυμα στο: 54002 γράφοντας:984, κενό, Symmetria και το ονοματεπώνυμο σας.(χρέωση

0,25 ευρώ + ΦΠΑ). Ή τηλεφωνήστε μαςστο 210 3411610.

Οινικητές θα μπορούν να παραλάβουν ταδώρα τους την μεθεπόμενη μέρα από τηνκλήρωση, από τα εξής σημεία: Από τηνκλινική της Συμμετρίας στο Χαλάνδρι,από το Attica Συντάγματος και από το Atticaστο Golden Hall.

ΟΝίκος Μεταξωτός, MD, PhD, διδάκτωρ τηςΙατρικής Σχολής του ΠανεπιστημίουΑθηνών και διευθύνων σύμβουλος τουπρότυπου κέντρου υπηρεσιών υγείας καιομορφιάς «Symmetria»μας μίλησε για τον διαγωνισμό.

Ερ.Ανοιξιάτικος διαγωνισμός με τηνΣυμμετρία, 2013. Τι περιλαμβάνει η σειρά«Τhe One»;

Ν. Μεταξωτός. Η σειρά «The One» περιλαμβάνειτρία προϊόντα ομορφιάς. Είναι η πρωινήκρέμα, η βραδινή κρέμα προσώπου και ηκρέμα ματιών. Είναι τρία προϊόντα μαζίπου έχουν κύριο στόχο την αντιγηραντικήδράση.

Ερ.Ποια είναι τα χαρακτηριστικά και ησύσταση τους;

Ν.Μεταξωτός. Και τα τρία είναι προϊόνταπου έχουν έντονη αντιγηραντική δράση.Και τα τρία έχουν στόχο να προλάβουναλλά ταυτόχρονα και να μειώσουν τιςρυτίδες. Και τα ενεργά συστατικά τουςλειτουργούν με τρόπο που μπορούν ναεισέρχονται βαθειά στο δέρμα και ναλειτουργούν, αν θέλετε, αν όχι ενάντιααλλά καθοριστικά απέναντι στον χρόνο.

Ερ.Η σειρά σε ποιους απευθύνεται; Για ποιεςηλικίες, για ποιους τύπους δέρματος;

Ν.Μεταξωτός. Η σειρά αυτή είναι για όλουςτους τύπους δέρματος, απευθύνεται κυρίωςσε μεγαλύτερες ηλικίες. Δηλαδή μετά τατριανταπέντε, σαράντα, με στόχο ναμειωθούνε οι πρώτες γραμμές γήρανσηςαλλά και οι λίγο πιο έντονες σε μεγαλύτερεςηλικίες. Και τα τρία προϊόντα δενπεριέχουν «parament» ούτε αλλεργιογόνεςουσίες. Και έχουν πολύ δυνατά ενεργάσυστατικά ώστε να πετύχουν την δράσηγια την οποία έχουν σχεδιαστεί.

Ερ.Πώς διασφαλίζετε την υψηλή ποιότητατων προϊόντων σας;

Ν.Μεταξωτός. Έχουν σχεδιαστεί πρώτα απόόλα και έχουν παρασκευαστεί στην Γαλλία.Με τις τελευταίες εξελίξεις, αν θέλετε,της τεχνολογίας, ώστε να έχουν όσο τοδυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα και καλύτερηδράση. Έχουν γίνει μελέτες από ανεξάρτητακέντρα στη Γαλλία. Και πραγματικά έχουμεδει εντυπωσιακά αποτελέσματα μετά απόπερίπου ένα μήνα καθημερινής δράσηςτων προϊόντων αυτών. Τόσο στην μείωσηγραμμών και ρυτίδων, όσο και στηναντιγήρανση γενικότερα της περιοχήςτου προσώπου.

Ερ.Θα μπορούσατε να μας δώσετε μερικέςπληροφορίες παραπάνω για το «travel kit»που θα δίνουμε δώρο στους ακροατές μας;

Ν.Μεταξωτός. Βεβαίως. Το «Travel kit» έχει καιτα τρία προϊόντα μαζί. Είναι σετ μίνισυσκευασία των 7ml, που κάποιος για περίπουμία βδομάδα μπορεί να χρησιμοποιήσειτην πρωινή κρέμα κάθε πρωί, την βραδινήγια περίπου επτά ημέρες κάθε βράδυ καιτην κρέμα ματιών για λίγο παραπάνωκαιρό, σχεδόν για δύο βδομάδες με πρωινήκαι βραδινή χρήση. Είναι ένα «κιτ» τοοποίο είναι πολύ εύκολο να έχει κάποιοςμαζί του για μικρό χρονικό διάστημα ήακόμα και για το ξεκίνημα, αν θέλετε,για να δοκιμάσει και να δει πώς λειτουργούνκαι δρουν αυτές οι κρέμε, στο μικρόδιάστημα της μίας βδομάδας.

Επίσηςκαθ' όλη την διάρκεια του διαγωνισμού,ειδικά για τους ακροατές του Αθήνα 98.4που θέλουν να αποκτήσουν τα προϊόνταπεριποίησης προσώπου και ματιών, τηςσειράς «TheOne»της Συμμετρίας , θα τα βρουν σε προνομιακέςτιμές. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναινα αναφέρετε κατά την επίσκεψη σας στοκέντρο Συμμετρία, ότι είστε ακροατέςτου Αθήνα 98.4. Για περισσότερες πληροφορίεςκαλέστε στο 210 6745555.

Οινικητές θα μπορούν να παραλάβουν ταδώρα τους την μεθεπόμενη μέρα από τηνκλήρωση, από τα εξής σημεία: Από τηνκλινική της Συμμετρίας στο Χαλάνδρι,από το Attica Συντάγματος και από το Atticaστο Golden Hall.

Καλή επιτυχία!

Keywords
Τυχαία Θέματα