Αντιδράσεις για την κίνηση Πεπόνη

Πολιτικές αναταράξεις προκαλεί η κίνηση του οικονομικού εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη να διαβιβάσει στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου τη δικογραφία για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, ώστε να εξεταστεί αν πρέπει  να διαβιβαστεί στη Βουλή για να διερευνηθούν ενδεχόμενες ευθύνες πολιτικών προσώπων για τα στοιχεία του ελλείμματος του 2009.
«Όλη αυτή η υπόθεση υπονομεύει την προσπάθεια της κυβέρνησης Παπαδήμου.

Αν υπήρχε κάτι έπρεπε να είχε σταλεί δικογραφία στη βουλή από τον περασμένο Δεκέμβριο» τόνισε, μεταξύ άλλων, στον Α984 ο Πάνος Μπεγλίτης, αναφερόμενος στη διερεύνηση ευθυνών σχετικά με τη διόγκωση του ελλείμματος. Πρόσθεσε χαρακτηριστικά ότι «ακόμη κι αν σταλεί δικογραφία εμείς θα είμαστε επιθετικοί καθώς γεννώνται πολλά ερωτήματα».

Ακόμη δήλωσε ότι παίγνια κατά του Παπανδρέου θα αποκρουστούν ενώ παραδέχτηκε ότι υπήρξε καθυστέρηση όσον αφορά την εξεταστική επιτροπή για την οικονομία από το 2000 έως σήμερα.

Ο κ. Μπεγλίτης εμφανίστηκε αντίθετος με τις απαιτήσεις της τρόικας για  κόψιμο του κατώτατου μισθού, ωστόσο επισήμανε ότι οι κοινωνικοί εταίροι θα αποφασίσουν

Τέλος ερωτηθείς για την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου είπε ότι ισχύουν όλα όσα είχε πει ο ίδιος στα θεσμικά όργανα του κινήματος, εννοώντας ότι ο κ. Παπανδρέου δεν θα είναι υποψήφιος για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα