Αντίστροφη μέτρηση για την κάλπη

Στο νήμα της προεκλογικής εκστρατείας τους τα κόμματα, με το στοίχημα της προσέλκυσης αναποφάσιστων και της συσπείρωσης να παίζεται ως την ύστατη ώρα. Τελευταία προεκλογική πράξη για το ΠΑΣΟΚ η κεντρική συγκέντρωσή του στις 7 το απόγευμα στο Σύνταγμα, με ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου. Στην Αλεξανδρούπολη
θα μιλήσει στις 7.30 ο Αντώνης Σαμαράς. Σε συγκέντρωση εργαζομένων του ξενοδοχείου Μετροπόλιταν θα μιλήσει στη μία το μεσημέρι η Αλέκα Παπαρήγα. Στις 8, στο ΣΕΦ η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΛΑΟΣ, όπου θα μιλήσει ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Ομιλία στην πλ. Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης θα κάνει την ίδια ώρα ο Αλέξης Τσίπρας. Σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Ηράκλειο Κρήτης θα μιλήσει ο Φώτης Κουβέλης. Στον πεζόδρομο της Διον. Αρεοπαγίτου θα μιλήσει στις 7 ο Πάνος Καμμένος. Σε νέους και νέες θα μιλήσει στις 3.30 η Ντόρα Μπακογιάννη, στον Πολυχώρο Αθηναΐδα στο Βοτανικό.

Κάλεσμα στους απογοητευμένους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να επανέλθουν απηύθυνε στην ομιλία του από τη Ρόδο ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ζητώντας παρά τις αντιρρήσεις και επιφυλάξεις που έχουν να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ για να ολοκληρωθεί η κολοσσιαία προσπάθεια που ξεκίνησε και που στοχεύει στην έξοδο της χώρας από το μνημόνιο.

«Ισχυρή εντολή για να τα αλλάξει όλα» ζήτησε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς από την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση στο Ζάππειο και έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας ότι «η Ελλάδα μπορεί και θα τα καταφέρει». «Δεν θέλω να συγκυβερνήσω με το ΠΑΣΟΚ. Δεν συμφέρει τον Ελληνικό λαό να γίνει τέτοια «συγκυβέρνηση». Συμφέρει μόνο το ίδιο το ΠΑΣΟΚ, για να «πέσει στα μαλακά». Συμφέρει ακόμα τη διαπλοκή» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σκληρή γλώσσα κατά του ΣΥΡΙΖΑ, από την Αλέκα Παπαρήγα, τον οποίο κατηγόρησε για «εξαπάτηση», τονίζοντας παράλληλα ότι το κόμμα της είναι δύναμη πάλης και ελπίδας.

Βέβαιος πως «θα έχουμε ισχυρή λαϊκή εντολή σε μια κυβέρνηση της Αριστεράς που θα καταγγείλει τη δανειακή σύμβαση και θα ακυρώσει το μνημόνιο» εμφανίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ομόνοια.

«Σαμαράς και Βενιζέλος προσπαθούν να κοροϊδέψουν και τους Έλληνες», είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, κατά την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη.

Η ψήφος στη Δημοκρατική Αριστερά είναι μια ψήφος «απόρριψης της μιζέριας, της αδικίας» και «του φόβου», ψήφος «πίστης στις δυνάμεις μας, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Φώτης Κουβέλης, μιλώντας στη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΔΗΜΑΡ στη Θεσσαλονίκη. Κάλεσε τους ψηφοφόρους «να τιμωρήσουν αυτούς που μας έφεραν ως εδώ», χαρακτηρίζοντας τους «αρχιτέκτονες του χάους», που τώρα «ζητούν συγχωροχάρτι».

Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τη διακυβέρνηση της χώρας την Κυριακή 6 Μαΐου, ανέφερε απόψε, μιλώντας στο Ηράκλειο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

«Δεν θα κοροϊδέψουμε τον κόσμο. Χρειάζεται μία σκληρή διαπραγμάτευση με τους τροϊκανούς, οι πολίτες πρέπει να αποφασίσουν χωρίς διλήμματ
Keywords
Τυχαία Θέματα