Αντίστροφη μέτρηση για την ψηφοφορία

Μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση έστειλε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός, σημειώνοντας ότι κανείς δεν μπορεί να εξαιρεθεί από κανέναν. Προσωπική απόφαση του πρωθυπουργού να προχωρήσει η εξομοίωση των αποδοχών υπάλληλων της Βουλής με τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, ανέφεραν κυβερνητικές πηγές, σχολιάζοντας τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η επίμαχη διάταξη στη Βουλή, η οποία τελικά απεσύρθη. «Η κοινωνία δεν αντέχει άλλες κατηγορίες πληβείων και πατρικίων και απορώ πως κάποια
κόμματα θέλουν να συντηρούν ανισότητες, προνομιακές κατηγορίες και βολεμένους", τόνισε ο Γιάννης Στουρνάρας και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες για λαϊκισμό.

«Η ΔΗΜΑΡ θα καταψηφίσει τα εργασιακά μέτρα, αυτό όμως δεν αναιρεί την επιλογή μας να στηρίξουμε την κυβέρνηση υπηρετώντας την προσπάθεια παραμονής της χώρας στην ευρωζώνη», υπογράμμισε πριν από λίγο από το βήμα της βουλής, ο Φώτης Κουβέλης, επαναλαμβάνοντας ότι το κόμμα του θα ψηφίσει παρόν.

Εμμέσως πλην σαφώς καταφέρθηκε εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι ο εύκολος αντιπολιτευτικός λόγος που εκμεταλλεύεται τις πιεστικές και δύσκολες για τους πολίτες καταστάσεις για να λαμβάνει ψήφους δεν είναι ούτε χρήσιμος ούτε υπεύθυνος.

«Τα μέτρα που φέρνεται είναι αδύνατο να μη συνοδευτούν από κρατική βία και αυταρχισμό», τόνισε η ΓΓ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, εκτιμώντας μάλιστα ότι δεν είναι απίθανο στο μέλλον να υπάρχει και επέμβαση στρατιωτικών δυνάμεων εναντίον διαδηλωτών.

Η συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο θα ολοκληρωθεί αργά το βράδυ με την ονομαστική ψηφοφορία.

Keywords
Τυχαία Θέματα