Αντίστροφη μέτρηση για το εκλογικό αποτέλεσμα

Χωρίς προβλήματα εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 7μμ, οπότε αναμένονται και τα πρώτα exit polls. Η πρώτη ασφαλής εκτίμηση για το αποτέλεσμα στις 9.30 το βράδυ. Ψηφίζουμε με την αστυνομική ταυτότητα, ή διαβατήριο ή άλλο δημόσιο έγγραφο. Τα γραφεία ταυτοτήτων και διαβατηρίων στα αστυνομικά τμήματα θα είναι ανοικτά έως το κλείσιμο της κάλπης. Ανοικτές ως το τέλος της μετάδοσης των αποτελεσμάτων θα βρίσκονται οι υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων, στην οδό Λιοσίων. Οι εκλογείς μπορούν να πληροφορηθούν
που ψηφίζουν, στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών στο www.ypes.gr. Ανάλογες πληροφορίες και στον διαδικτυακό τόπο του Δήμου Αθηναίων, www.cityofathens.gr μέσω του μπάνερ Εκλογές.
Στη Συγγρού σε συνεχή επαφή ο Αντώνης Σαμαράς με τους στενούς του συνεργάτες, στην Κουμουνδούρου αναμένεται αργότερα ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλεξης Τσιπρας, στην Ιπποκράτους σύσκεψη υπό τον Ευάγγελο Βενιζέλο με κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Ανάλογη εικόνα και στα επιτελεία των υπολοίπων κομμάτων. 
Keywords
Τυχαία Θέματα