Απαντάει με ανανεώσεις ο Μαρινάκης

Το αποτέλεσμα του ντέρμπι δεν άρεσε στον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη σε ποδοσφαιριστές και προπονητή από τη διοίκηση του Ολυμπιακού.
Η έντονη κριτική που τους ασκήθηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό αναμένεται να φέρει την αντίδραση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος με πράξεις θέλει να δείξει την στήριξη του προς την ομάδα και τις επιλογές της. Έτσι σε πρώτη φάση αναμένεται να τελειώσει οριστικά το θέμα των ανανεώσεων των συμβολαίων των που τελειώνουν φέτος το καλοκαίρι.

Ένας
από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία, είναι ο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος δέχθηκε έντονη κριτική για την απόδοσή του στο ντέρμπι. Δεν φαίνεται πάντως να έχει αλλάξει κάτι σε ό,τι αφορά τις κουβέντες που έκανε ο αριστερός μπακ με τη διοίκηση και σύντομα θα τελειώσει το θέμα κι ο παίκτης θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη φανέλα. Από εκεί και πέρα, σειρά θα πάρουν οι Βασίλης Τοροσίδης και Ράφικ Τζεμπούρ, έτσι ώστε να ολοκληρωθούν θετικά οι υποθέσεις και των δύο πολύτιμων για την ομάδα ποδοσφαιριστών.
Keywords
Τυχαία Θέματα