Απάντηση σε Αλέξη Τσίπρα

Στο αίτημα του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ για πρόωρες εκλογές, απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, δηλώνοντας ότι ο κ. Τσίπρας «δεν έχει συνθήματα να ρίξει, δεν έχει εναλλακτική λύση να προτείνει, δεν του έχει μείνει άλλο από το πυροτέχνημα των πρόωρων εκλογών».

«Δεν ρωτάει αν ο λαός τις θέλει;

Προφανώς ξέρει ότι δεν τις θέλει!» πρόσθεσε ο κ. Κεδίκογλου.

«Ο κ. Τσίπρας μιλάει για «ακροδεξιά» και ακρότητες! Δεν κοιτάει το κόμμα του όπου οι ακραίοι κάνουν πάρτι! Μας κάνουν και μαθήματα μετριοπάθειας...», υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ενώ όσον αφορά στην ΑΟΖ ο κ. Κεδίκογλου τόνισε ότι «τα κυριαρχικά δικαιώματα είναι ελληνικά. Η απαραίτητη πολιτική κάλυψη σήμερα είναι ευρωπαϊκή».

«Ο κ. Τσίπρας θέλει την Ελλάδα απομονωμένη και εκτός Ευρώπης για να μην μπορεί να διεκδικήσει τα δικαιώματά της», επεσήμανε ο κ. Κεδίκογλου και τον κάλεσε να θυμηθεί τι έλεγε ο ίδιος για την ΑΟΖ πριν από λίγους μήνες, και τι έλεγαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για το όνομα της Μακεδονίας...

Φροντιστήρια Εθνικής πολιτικής δεν μπορεί να κάνει ούτε ο κ. Τσίπρας, ούτε το κόμμα του, υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα