Απαντούν Κατσουράνης, Καραγκούνης

Τις απαντήσεις του Κώστα Κατσουράνη και του Νίκου Σπυρόπουλου περιμένουν στον Παναθηναϊκό, έτσι ώστε να προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Ο Κατσουράνης σε πρώτη φάση είναι αρνητικός στην πρόταση που του έγινε για μείωση κοντά στο 50% των αποδοχών του (δηλαδή να πάνε στις 800.000 ευρώ). Όσον αφορά τον Καραγκούνη το όλο θέμα έχει να κάνει περισσότερο με το αγωνιστικό κομμάτι και λιγότερο με το οικονομικό.

Ρόλο
θα παίξει και η στάση του Ζεσουάλδο Φερέιρα, που δεν γνωρίζουμε ακόμα αν έχει επικοινωνήσει με τον έμπειρο άσο. Ειδικά αυτό το κομμάτι ίσως παίξει και τον μεγαλύτερο ρόλο στην παραμονή του Κάρα στους πράσινους.

Μέχρι αύριο αναμένεται να απαντήσει ο Νίκος Σπυρόπουλος στην πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, αλλά γέρνουν προς το αρνητικό.

"Πρώτη" σήμερα για την Παναθηναϊκή Συμμαχία η οποία  ανοίγει τις ηλεκτρονικές, κι όχι μόνο, πύλες της για τον κόσμο του "τριφυλλιού" στις 13:00 μέσω της ιστοσελίδας http://www.paomprosta.gr

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού μπορούν να βοηθήσουν την αγαπημένη τους ομάδας δίνοντας από 20 ευρώ μέχρι και πάνω από 500 ευρώ, έτσι ώστε να ενισχυθούν τα ταμεία της ΠΑΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα