Απέναντι στην Ιταλία

Την αισιοδοξία του για την έκβαση του σημερινού αγώνα στις 5.30μμ στο ολυμπιακό τουρνουά με αντίπαλο την Ιταλία εξέφρασε, μεταξύ άλλων, στον 9.84 ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας Πόλο Γιώργος Αφρουδάκης.

Πρόκειται για τη δεύτερη μεγάλη ομάδα του Α' Ομίλου, την παγκόσμια πρωταθλήτρια του άλλο ομοσπονδιακού τεχνικού Σάντρο Καμπάνια. Κι ο αγώνας δίνεται μετά την ήττα της από την Κροατία.

«Η Κροατία δεν ήταν από τα παιχνίδια που είχαμε θέσει σαν στόχο να κερδίσουμε», δήλωσε ο αρχηγός

της Εθνικής μας πόλο, στην Δέσποινα Μπαρδάκου.

«Έχουμε βάλει στόχο να μπούμε στην οκτάδα. Θέλουμε να κάνουμε δύο νίκες ουσιαστικά από τις πιο αδύναμες ομάδες του ομίλου που είναι το Καζακστάν και η Αυστραλία», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι, τόσο η Ιταλία όσο και η Ισπανία είναι δύο ομάδες που ταιριάζουν πιο πολύ στο στυλ της εθνικής μας και «είναι παιχνίδια τα οποία μπορούμε να διεκδικήσουμε ή το βαθμό ή ακόμα και τους τρεις βαθμούς». Ο κορυφαίος αθλητής δήλωσε πως μπορεί η Ιταλία να είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια, ωστόσο, «δεν παύει να είναι μία ομάδα την οποία τα τελευταία χρόνια έχουμε κερδίσει αρκετές φορές μάλιστα και πριν από είκοσι μέρες παίξαμε μαζί σε ένα φιλικό προετοιμασίας και δεχτήκαμε την ισοφάριση ένα δευτερόλεπτο πριν από το τέλος. Είναι πιο κοντά στις δυνατότητές μας. Είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να πάρουμε ακόμη και τη νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα