Απεργιακοί ρυθμοί

Νέα γενική απεργία, σε συνεννόηση με τη ΓΣΕΕ την ημέρα συζήτησης και ψήφισης των μέτρων σχεδιάζει η ΑΔΕΔΥ. Αύριο θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εργασίας. Μηχανοκίνητες πορείες διοργανώνει στις 12.00 η ΠΟΕ-ΟΤΑ. Ζητά να πάψει η ΚΕΔΕ
να είναι θεατής στην αντιμετώπιση των σοβαρών οικονομικών και θεσμικών προβλημάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι εφοριακοί με 48ωρη απεργία την ερχόμενη εβδομάδα μετά την εξαγγελία των μέτρων κι επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες με την κατάθεση των μέτρων.

Κάλεσμα για απεργιακό αγώνα διαρκείας αμέσως μόλις ανακοινωθούν τα  μέτρα, απευθύνουν οι Ομοσπονδίες Γιατρών κι εργαζόμενων στα Νοσοκομεία. Σήμερα θα προχωρήσουν σε καταλήψεις σε γραφεία Διοικητών στα Νοσοκομεία όλης της χώρας και θα συμμετάσχουν στη μοτοπορεία των ΟΤΑ. Αύριο το πρωί διοργανώνεται συλλαλητήριο έξω από το υπουργείο Υγείας.

Σε δυναμικές απεργιακές κινητοποιήσεις, προσανατολίζονται οι ναυτεργάτες, μόλις ανακοινωθούν και ψηφισθούν τα νέα μέτρα της κυβέρνησης.

Με 24ωρη απεργία σήμερα, απαντούν οι εργαζόμενοι της Εμπορικής Τράπεζας, στην ανακοίνωση της Credit Agricole, ότι άρχισε διαπραγματεύσεις με την Alpha Bank για την πώληση της Εμπορικής. Ζητούν την διασφάλιση των θέσεων εργασίας, των συλλογικών συμβάσεων και των ασφαλιστικών δικαιωμάτων.

Χωρίς τρόλεϊ από τις 10.00 έως τις 16.00 θα μείνουν την Τετάρτη οι κάτοικοι της Αθήνας, λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων
Keywords
Τυχαία Θέματα