Αποχώρησε από τη σύσκεψη ο Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός συναντήθηκαν για τα μέτρα ασφαλείας του δεύτερου τελικού στο ΟΑΚΑ, με τους «ερυθρόλευκους» να ζητούν να εκκενωθεί όλη η εξέδρα πίσω από τον πάγκο της ομάδας.

Παράλληλα, υπήρξε αίτημα από τους «ερυθρόλευκους» να είναι άδειες και οι θύρες δεξιά και αριστερά της φυσούνα, προκειμένου να μην κινδυνεύσουν οι παίκτες της ομάδας του Πειραιά.

Η πλευρά τις αστυνομίας όμως υπογράμμισε πως δεν συντρέχει λόγος, καθώς ηφυσούνα θα φθάνει μέχρι το κέντρο, ενώ από τον Παναθηναϊκό τόνισαν πως οΟλυμπιακός προσπαθεί να δυναμιτίσει το κλίμα ενόψει των τελικών.

Η ομάδα των Πειραιωτών ζήτησε επίσης να μην μπουν στο γήπεδο και κοντά στον αγωνιστικό χώρο άνθρωποι με κάρτες αμφιβόλου προέλευσης απειλώντας πως αν διαπιστώσουν τέτοιες παρουσίες θα πάρουν την ομάδα και θα φύγουν.

Οι τόνοι ανέβηκαν εκατέρωθεν και η πλευρά των πρωταθλητών αποχώρησε χωρίς να υπογράψει τα πρακτικά. Από πλευράς Ολυμπιακού λένε πως αν παρατηρήσουν ότι δεν προστατεύεται η αποστολή της ομάδας, θα αποχωρήσουν από το γήπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα