Αποθαρρυντικά τα μηνύματα για τον τουρισμό

Να αναχαιτίσει τις επιπτώσεις στον τουρισμό, εξαιτίας του αρνητικού κλίματος που υπάρχει για την Ελλάδα σε πολλές χώρες της Ευρώπης και κυρίως στην Γερμανία, επιχειρεί το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού. Στην κατεύθυνση αυτή έχει ξεκινήσει συνεργασίες με τον ιδιωτικό τομέα για την προώθηση της καμπάνιας GREECE AND CHANCE, ενώ στόχος είναι να αξιοποιηθούν και τα social media.


O υφυπουργός Πολιτισμού

και Τουρισμού, Γιώργος Νικητιάδης, μιλώντας στον Αθήνα 984 και την Νικολέτα Αυλωνίτη, τόνισε ότι το υπουργείο πρόκειται να προσλάβει γραφείο στην Γερμανία προκειμένου να διευκολύνει την αναβάθμιση των δημοσίων σχέσεων στη χώρα, ενώ τις επόμενες μέρες θα γίνουν επαφές με μεγάλες αεροπορικές εταιρείες για να συγκρατηθούν οι ακυρώσεις. Αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη συγκράτησης των τιμών, μέσω της μείωσης ΦΠΑ.

Απαισιόδοξος για την φετινή τουριστική περίοδο εμφανίστηκε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Γιάννης Ρέτσος  ο οποίος σε σχετική ερώτηση απάντησε χαρακτηριστικά με την φράση «εύχομαι το τελικό αποτέλεσμα να μην μας σοκάρει».

Ο κ. Ρέτσος στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη αναστροφής του εις βάρος μας κλίματος που υπάρχει στις χώρες τις Δυτικής Ευρώπης καθώς όπως είπε η δυσφήμηση έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και κάλεσε το κράτος  να δείξει τα απαιτούμενα ανακλαστικά και να λειτουργήσει προς αυτήν την κατεύθυνση.

Keywords
Τυχαία Θέματα