Άστατος ο καιρός τη Παρασκευή

Ησυννεφιά, οι βροχές και οι καταιγίδεςθα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά τουκαιρού για αύριο Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου.

Χιόνιαθα πέσουν στα ορεινά και σε ημιορεινέςπεριοχές της Δυτικής Μακεδονίας. Απότο μεσημέρι και μετά τα φαινόμενα θαπαρουσιάσουν σταδιακή εξασθένηση.

Νεφώσειςμε τοπικές βροχές και χιόνια στηνΠάρνηθα, περιμένουμε την Παρασκευή στηνΑττική. Από το απόγευμα και μετά ταφαινόμενα θα σταματήσουν. Η θερμοκρασίαθα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου. Οιάνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκόθα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοικαι στο Νότιο Ευβοϊκό ισχυροί.
Αυξημένεςνεφώσεις,

περιμένουμε την Παρασκευήστη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσειτους 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στοΘερμαϊκό ασθενείς.

Η θερμοκρασία,θα κυμανθεί από 1 έως 13 βαθμούς στη ΒόρειαΕλλάδα, από 4 έως 12 βαθμούς στην ΚεντρικήΕλλάδα, από 7 έως 14 στη Νότια Ελλάδα, από5 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα καιαπό 10 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίουκαι την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο ΒόρειοΑιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοίσχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις μεσταδιακή εξασθένηση και στο υπόλοιποΑιγαίο δυτικοί νοτιοδυτικοί ισχυροίέως σχεδόν θυελλώδεις, στρεφόμενοισταδιακά σε βόρειους βορειοδυτικούςμέτριους έως ισχυρούς. Στο Ιόνιο οιάνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσειςασθενείς έως μέτριοι και στα νότιαισχυροί.

πηγή: meteo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα