Αυλαία με τρείς αναμετρήσεις

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα ολοκληρώνεται, με την αυλαία του 2012 να γίνεται σήμερα με τρία παιχνίδια.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Το παιχνίδι ξεκινάει με ένα δεδομένο. Από τη μια η δύναμη της έδρας και από την άλλη η δύναμη της παράδοσης. Ο Πανιώνιος έχει την έδρα, αλλά για τον Αστέρα είναι σαν να βρίσκεται στην Τρίπολη. Οι κυανέρυθροι δεν έχουν κατορθώσει να επικρατήσουν των Αρκάδων από το 2008, και την ευρεία νίκη με 3-0, ενώ και την προηγούμενη σεζόν είχαν κερδίσει

με 4-1. Έκτοτε, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ο Αστέρας έχει δύο νίκες και μια ισοπαλία απολογισμό. Ο αγώνας ξεκινάει στις 17:15.


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΟΦΗ

Πέρυσι ήταν η Β' Εθνική, φέτος είναι η Σούπερ Λίγκα και οι αναμετρήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΟΦΗ είναι πάντα επεισοδιακές και απρόβλεπτες. Η βεντέρα που υπάρχει μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων έκανε το περυσινό παιχνίδι να έχει διάρκεια τριών ωρών, να υπάρξει επίθεση στον γκολκίπερ του ΟΦΗ και ελπίζουμε φέτος να κυλήσουν όλα πιο ομαλά και ήρεμα. Είναι, εξάλλου, αρχές του χρόνου, μην το χαλάσουμε από τώρα. Η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 17:15.

ΑΕΚ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Στην αυλαία του 2012, η Ένωση θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά την απότομη προσγείωση στο Περιστέρι, ενώ οι «μαυραετοί» συνεχίζουν να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Στο ΟΑΚΑ, οι προσδοκίες τους ίσως να μην φτάνουν μέχρι τους τρεις βαθμούς, αλλά και μια ισοπαλία σίγουρα θα τους έδινε άλλο αέρα για τη συνέχεια. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:30.

Keywords
Τυχαία Θέματα