Μπρούνι - Σαρκοζί σε προσωπικές στιγμές

Ένα 52λεπτο ντοκιμαντέρ με ιδιωτικές στιγμές του ζεύγους Νικολά Σαρκοζί-Κάρλα Μπρούνι πρόκειται να προβληθεί στις 5 Νοεμβείου στο Direct 8.

Τις εικόνες από την προσωπική ζωή του ζευγαριού κατέγραψε η Φαριντά Κελφά, μοντέλο, στενή φίλη της Κάρλα Μπρούνι και μάρτυρας στο γάμο της με τον Σαρκοζί.

Η Κελφά ακολούθησε το ζεύγος και κατά τη διάρκεια της προεδρικής προεκλογικής εκστρατείας του 2012.
Στο βίντεο μπορεί κανείς να δει ανέκδοτες

εικόνες, καθώς η Κελφά είχε πρόσβαση παντού ακόμη και σε κλειστές συνεδριάσεις, ακόμη και στα ιδιωτικά διαμερίσματα των Ηλυσίων και στις συναντήσεις που είχε το ζευγάρι με τα παιδιά του.
Πάντως, η Κελφά φαίνεται ότι, αγαπά πολύ την Κάρλα Μπρούνι κι αυτό φαίνεται καθαρά στο βίντεο. Στην πρώην πρώτη Κυρία της Γαλλίας, αναγνωρίζεται η υποστήριξη προς τον Νικολά Σαρκοζί, η τρυφερότητα και η διάθεσή της.
«Μη σπαταλάς ενέργεια» συμβουλεύει τον Σαρκοζί η Κάρλα, την ώρα που εκείνος παρακολουθεί αγώνα ποδοσφαίρου στην τηλεόραση, λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τις προεδρικές εκλογές του 2012. «Θέλεις ν' αλλάξεις πουκάμισο;» ρωτά σε άλλο πλάνο, τον σύζυγό της που φθάνει καταϊδρωμένος μετά από ομιλία.

Ιδιαίτερα ενδιαφέροντες είναι οι διάλογοι το βράδυ της ήττας του Σαρκοζί. «Να του φερθείτε πολύ ευγενικά» συμβουλεύει τα παιδιά η Κάρλα, όταν η οικογένεια καταλαβαίνει ότι ο νέος πρόεδρος της Γαλλίας θα είναι ο Ολάντ.

Όσο για τον Νικολά Σαρκοζί, εμφανίζεται αμακιγιάριστος. Ορισμένες φορές μάλιστα αμφιβάλει: «φαίνεται αστίλβωτος. Αμφιβολία μερικές φορές. «Έκανα μια τεράστια βλακεία. Ξέχασα την εθνική παλιγγενεσία», δηλώνει μετανιωμένος σε μια εμφάνισή του ανάμεσα στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις.
«Σήμερα το πρωί, η ψηφοφορία ήταν εξαιρετικά συγκινητική. Να βλέπεις εκατοντάδες ανθρώπους. (..) Έκανα την εκστρατεία που ήθελα να κάνω. Αγωνίστηκα μαζί σας», δηλώνει περήφανα το βράδυ της ήττας. Ακόμη απαγγέλλει Μπομπ Ντίλαν και Βίκτωρα Ουγκό. Ξέρει να ζει, γίνεται χαζομπαμπάς με την κόρη του, εμφανίζεται ερωτευμένος με την Κάρλα.
Εμφανίζεται σε προσωπικές στιγμές, ενοχλημένος, μερικές φορές πάρα πολύ ανυπόμονος. Ένας φυσιολογικός υποψήφιος, τελικά.

Φωτογραφία: Le Figaro

Keywords
Τυχαία Θέματα