Χ. Παπουτσής: Είναι επιλογές παρασκηνίου

«Οι επιλογές του πρωθυπουργού, οι επιλογές της κυβέρνησης είναι επιλογές του προσκηνίου. Το παρασκήνιο είναι έργο άλλων», δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις. Σε ανάλογο πνεύμα ο υφυπουργός Μανώλης Όθωνας πρόσθεσε ότι το σύστημα παίζει τα ρέστα του και τώρα άνοιξε τα χαρτιά του.

«Η χώρα έφτασε στο χείλος του γκρεμού και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με πολύ μεγάλη πίστη σε αυτό που κάνουμε, προσπαθούμε με κάθε τρόπο να σώσουμε την κοινωνία από αυτά
τα οποία επιβουλεύονται εκείνοι, οι οποίοι θέλουν την Ελλάδα της καταστροφής, εκείνοι οι οποίοι θέλουν την Ελλάδα της δραχμής, εκείνοι οι οποίοι επιμένουν με κάθε τρόπο εν μέσω οικονομικής κρίσης να διευρύνουν την οικονομική και πολιτική τους επιρροή», ανέφερε ο κ. Παπουτσής στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου.

«Εμείς συνεχίζουμε να επιμένουμε και να ελπίζουμε σε ένα μέλλον της ελληνικής κοινωνίας στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Θέλουμε την Ελλάδα του ευρώ, την Ελλάδα που στέκεται σε υγιείς βάσεις, αυτή η οποία εγγυάται την ευνομία, εκείνη η οποία εγγυάται τη διαφάνεια, την Ελλάδα η οποία λειτουργεί μέσα στα πλαίσια του συντάγματος και των δημοκρατικών θεσμών. Και οι επιλογές του Πρωθυπουργού, οι επιλογές της κυβέρνησης είναι επιλογές του προσκηνίου. Το παρασκήνιο είναι έργο άλλων», πρόσθεσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα