Χανιά: Κατάσχεση λαθραίων τσιγάρων

Μια ακόμα υπόθεση εισαγωγής φορτίου λαθραίων τσιγάρων στην Κρήτη, απασχολεί τις διωκτικές αρχές του νησιού. Τα λαθραία τσιγάρα βρέθηκαν σε εξωτερικό χώρο δίπλα σε επιχείρηση στην περιοχή του Έλους Κισάμου Χανίων, σε κούτες που ήταν σκεπασμένες πρόχειρα με πέτρες.

Το παράνομο φορτίο εντόπισε τυχαία, χθες, ο ιδιοκτήτης του χώρου. Ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο για να το παραλάβει και να το μεταφέρει στο αστυνομικό τμήμα Κισάμου.

Σύμφωνα με την πρώτη καταμέτρηση, βρέθηκαν περίπου 10.000 κούτες που περιείχαν περίπου 100.000 πακέτα τσιγάρων με την ονομασία Ρουαγιάλ Σαράγεβο, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες συσκευάστηκαν στο Κόσσοβο.

Το λαθραίο φορτίο εκτιμάται ότι έφθασε στην Κρήτη με πλοιάριο, ξεφορτώθηκε σε ερημική ακτή και οι μεταφορείς για αγνώστους λόγους θέλησαν να το κρύψουν. Μετέφεραν το φορτίο στην περιοχή που βρέθηκε και το ξεφόρτωσαν χρησιμοποιώντας βαρύ όχημα, το οποίο βρισκόταν εκεί και ανήκει στον ιδιοκτήτη του χώρου.

Οι αρχές αναζητούν τους διακινητές, ενώ παράλληλα ερευνούν για το ποιος ήταν ο τελικός προορισμός του συγκεκριμένου φορτίου.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα