Χαράτσι για... χαλασμένα κλιματιστικά στο ΟΑΚΑ!

Την ώρα που η ελληνική κολύμβηση κερδίζει το ένα μετάλλιο μετά το άλλο στα αγωνίσματα του Open Water στο παγκόσμια πρωτάθλημα της Βαρκελώνης, εντός των συνόρων οι ιστορίες αθλητικής τρέλας καλά κρατούν.
Συγκεκριμένα η ΚΟΕ, πέρα από το παράβολο συμμετοχής, ζήτησε και 3.5 ευρώ από κάθε κολυμβητή ή κολυμβήτρια που μετέχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών, για να λειτουργήσουν τα κλιματιστικά στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ,
όπου εξελίσσονται από τη Δευτέρα οι αγώνες, θέλοντας να καλύψει την αδυναμία της διοίκησης του ΟΑΚΑ.
Μάλιστα ζητήθηκε το νέο αυτό χαράτσι, για να λειτουργούν τα κλιματιστικά μόνο στο απογευματινό πρόγραμμα των αγώνων, που θα ολοκληρωθούν το Σάββατο και σύμφωνα με τις δηλώσεις συμμετοχής, συνολικά θα πάρουν μέρος 1.418 κολυμβητές και κολυμβήτριες.

Δηλαδή στα πρωινά προκριματικά οι αθλητές και οι μερικές χιλιάδες θεατών, που συγκεντρώνει πάντα το πρωτάθλημα κατηγοριών, απλά θα... υπέμεναν τη ζέστη, ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες, που το κύμα καύσωνα έχει κάτσει για τα καλά πάνω από την Αττική. Η παραπάνω απόφαση κοινοποιήθηκε στους εκπροσώπους των σωματείων την Κυριακή κατά τη διάρκεια της τεχνικής σύσκεψης.
Όμως τα απίστευτα δεν σταμάτησαν εκεί. Την επόμενη ημέρα οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού Σταδίου πήγαν να βάλουν μπροστά τα κλιματιστικά στο κλειστό κολυμβητήριο και διαπίστωσαν ότι λόγω τεχνικού προβλήματος, δεν λειτουργούσαν!
Την Τρίτη με νέες ανακοινώσεις καλούσαν όσα σωματεία δεν είχαν καταβάλει το χαράτσι, να το πληρώσουν! Τελικά, χθες από την Ομοσπονδία, καλούσαν, εκ νέου, τα σωματεία που είχαν πληρώσει, για να πάρουν πίσω τα χρήματα που είχαν δώσει. Προφανώς γιατί δεν βρέθηκε λύση στο τεχνικό πρόβλημα με τα κλιματιστικά.
Keywords
Τυχαία Θέματα