Χάθηκε η ευκαιρία

Το ταξίδι για την εθνική ομάδα Νέων ολοκληρώθηκε άδοξα. Και μάλλον σοκαριστικά.Με οδυνηρή ήττα (1-3) και κατά συνέπεια αποκλεισμό από τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου από το Ουζμπεκιστάν. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υποτίμησε τον αντιπάλο. Αν προσθέσει κανείς και το μοιραίο λάθος (πέναλτι και αποβολή) του Κουρμπέλη στο 60 έχει μπροστά του, δύο βασικούς λόγους αυτού του αποκλεισμού. Η Εθνική μας ήταν ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά το Ουζμπεκιστάν προηγήθηκε στο 27' (0-1) με τον Μακστάλιεφ να πιάνει ένα δυνατό σουτ και να μην αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα της Ελλάδας.

Ισοφάρισε

άμεσα βέβαια η ομάδα του Τσάνα, με πέναλτι του Σταφυλίδη στο 33' (το κέρδισε ο Διαμαντάκος στο 32') και μπήκε αποφασισμένη στο δεύτερο για να... τελειώνει. Ο Κουρμπέλης όμως έκανε πέναλτι στο 60' (τράβηγμα μέσα στην περιοχή), το οποίο έφερε την αποβολή του και ακολούθως το 1-2 για το Ουζμπεκιστάν με τον Σεργκέεφ στο 61'.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στο 83', όταν ο Ρακμάνοφ έκανε από την άσπρη βούλα το 1-3 για το Ουζμπεκιστάν, στο δεύτερο πέναλτι (το έκανε ο Κωνσταντινίδης στο Ουρινμπόεφ) που κέρδισαν οι αντίπαλοί μας.

Και το Ουζμπεκιστάν ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Γιουλντάσοφ στο 85'...

ΕΛΛΑΔΑ: Καπίνο, Σταφυλίδης, Κωνσταντινίδης, Κουρμπέλης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπάλλας (58' Μπουγαΐδης), Φουρλάνος, Μπουχαλάκης (68' Μπακασέτας), Κολοβός, Γιαννιώτας (73' Ράνος), Διαμαντάκος.

ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ: Αμάνοφ, Σαμσιτντίνοφ, Ρακμάνοφ, Γιουλντάσοφ, Φομίν, Μακστάλιεφ, Κόζακ (81' Ουρινμπόεφ), Τουράποφ (80' Γιουσούποφ), Σεργκέεφ (86' Κακίμοφ), Ουμπαγντουλάεφ, Σαρμπικοντιάεφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα