Δεν αλλάζει προπονητή η Ιταλία μέχρι το Μουντιάλ

Στον πάγκο της εθνικής Ιταλίας έως το Μουντιάλ του 2014 θα παραμείνει ο Τσέζαρε Πραντέλι. Την είδηση αυτή αποκάλυψε ο πρόεδρος της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Τζιανκάρλο Αμπέτε. Είπε χαρακτηριστικά ότι «με τον προπονητή μας θα είμαστε μαζί έως και το Μουντιάλ της Βραζιλίας», ενώ επισήμανε πως η απόφασή του δεν έχει να κάνει με την πορεία της εθνικής ομάδας στο τρέχων ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και πάρθηκε πριν την έναρξή του.

«Γνωρίζουμε πως ο Τσέζαρε είναι, εκτός από πολύ καλός τεχνικός, ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Ποντάραμε πάνω του και τον πιστέψαμε.

Το συμβόλαιό του λήγει το 2014 και, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του Euro, θα παραμείνει στον πάγκο της εθνικής, τουλάχιστον μέχρι τη Βραζιλία. Σίγουρα μας ενδιαφέρει να πετύχουμε, αλλά η συνέχιση της συνεργασίας μας με τον προπονητή, είναι ανεξάρτητη από κάθε αποτέλεσμα.»

Αναφερόμενος στην εμφάνιση της «σκουάντρα ατζούρα» με την Ισπανία, τόνισε: «Ήταν μία πειστική εμφάνιση. Κοιτάξαμε στα μάτια τους πρωταθλητές κόσμου και τα πήγαμε εξαιρετικά. Τώρα ακολουθεί το πιο σημαντικό παιχνίδι κόντρα στην Κροατία. Θεωρώ πως αυτό είναι το καθοριστικό ματς», συμπλήρωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα