Δεν χρηματοδοτείται η αναδιάρθρωση

Στον... αέρα βρίσκεται η αναδιάρθρωση των κατηγοριών στο ποδόσφαιρο, καθώς η Σουπερλίγκα δεν βρίσκει τη «χρυσή τομή» στα οικονομικά ανταλλάγματα και τη διάρκεια της χορηγίας με τον ΟΠΑΠ.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Superleague, Γιάννης Μώραλης συναντήθηκε με τη διοίκηση του ΟΠΑΠ με θέμα τη διάρκεια

της χορηγίας και τα χρήματα που θα λάβουν οι ομάδες.

Σ' αυτό το ραντεβού, όμως, υπήρξε ασυμφωνία. Οι δυο πλευρές φαίνεται να είναι «μακριά» τόσο στη χρονική διάρκεια όσο και τα χρήματα με αποτέλεσμα να τίθεται το ερώτημα για το πότε θα διεξαχθεί η κλήρωση και η έναρξη της Football League και βέβαια η σύνθεση αυτής.

Η Superleague θέλει τριετή χορηγία, την ώρα που ο ΟΠΑΠ είναι διατεθειμένος να συζητήσει μόνο για έναν χρόνο. Οσο για τα λεφτά, υπάρχει και εδώ διαφορά. Σημαντική, μάλιστα περίπου 3,5 εκ. ευρώ.

Με τον ΟΠΑΠ να δίνει 8,5 εκ ευρώ για το επόμενο πρωτάθλημα με προοπτική 18 ομάδων, την ώρα που η Superleague θέλει έξτρα 3,5 εκ. ευρώ για τις δυο ομάδες της αναδιάρθρωσης με αποτέλεσμα να ζητά το ποσό των 12 εκ. ευρώ.

Από τη στιγμή μάλιστα που δεν υπάρχει συμφωνία με τον ΟΠΑΠ για τα επιπλέον χρήματα που πρέπει να δώσει, δεν μπορεί να προχωρήσει και η ενσωμάτωση των Ηρακλή, Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας στη Football League.

Ετσι κανείς δεν γνωρίζει όχι μόνο πότε θα ξεκινήσουν οι αγώνες στην κατηγορία, αλλά αν και με ποιες ομάδες θα γίνει η κλήρωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα