Δεν δίνουμε «λευκή επιταγή» στην κυβέρνηση

Σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση πως ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει δώσει λευκή επιταγή σε κανέναν και δεν θα στηρίξει επιλογές της κυβέρνησης του Λουκά Παπαδήμου, οι οποίες βρίσκονται έξω από τον ειδικό σκοπό και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις συγκρούονται και με τις αρχές του κόμματος στέλνει η ΝΔ.
Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Γιάννης Μιχελάκης και με αφορμή τα όσα έγιναν χθες στη Βουλή υπενθυμίζει πως ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς «κατέστησε σαφές, από την πρώτη στιγμή, στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ότι η Νέα Δημοκρατία στηρίζει τη συγκεκριμένη αποστολή της κυβέρνησης Παπαδήμου, που είναι η ολοκλήρωση του PSI, η νέα δανειακή σύμβαση και η διενέργεια εθνικών εκλογών».

«Μονομερείς επιλογές και αποφάσεις, όπως προσπάθησε να επιβάλει χθες ο κ. Παπαϊωάννου, δεν γίνονται δεκτές», ξεκαθαρίζει ο εκπρόσωπος της ΝΔ, διευκρινίζοντας ότι «αυτό ισχύει για όλα τα ζητήματα που τίθενται από αρμόδιους υπουργούς, όπως για παράδειγμα, η λαθρομετανάστευση, τα ναρκωτικά, η δόμηση κατοικίας εκτός σχεδίου, οι κρίσεις στα Σώματα Ασφαλείας, οι διορισμοί γενικών διευθυντών σε υπουργεία».

Ο κ. Μιχελάκης μάλιστα επισημαίνει πως οι υπουργοί της κυβέρνησης δεν μπορούν να κάνουν ότι θέλουν και προειδοποιεί πως «την αρχή αυτή ας μην δοκιμάζει κανένας να την παραβιάζει». 
Keywords
Τυχαία Θέματα