Δεν πάει Μόντρεαλ ο Φέντερερ

Τη συμμετοχή του από το προσεχές Masters στο Μόντρεαλ απέσυρε ο Ρότζερ Φέντερερ, αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στη μέση του.

Μάλιστα έγινε γνωστό οτι χρειάζεται να του δώσει μεγάλη προσοχή για να ξεπεραστεί και να είναι έτοιμος για τη δύσκολη συνέχεια. Ενόψει φυσικά και του US Open στα τέλη του μήνα.

Ο Ελβετός εμφανίστηκε απογοητευμένος από αυτή την εξέλιξη, ωστόσο… υποσχέθηκε

να τα πει με τους Καναδούς την επόμενη σεζόν.

Το τουρνουά ξεκινά την προσεχή Δευτέρα. Λογικά, ο Φέντερερ θα δώσει κανονικά το «παρών» στο Σινσινάτι -ως κάτοχος του τροπαίου- που ακολουθεί το τουρνουά του Μοντρεάλ, όντας 100% έτοιμος και θέλοντας να υπερασπιστεί τους 1.000 πόντους που κέρδισε πέρσι.

Οι διοργανωτές χάνουν ένα δυνατό «χαρτί» τους, όμως από την άλλη Τζόκοβιτς, Μάρεϊ και Ναδάλ θα συμμετάσχουν κανονικά.

Βέβαια, οι απουσίες δεν σταματούν στο νούμερο πέντε στον κόσμο. Την συμμετοχή του απέσυρε ο Τσονγκά, λόγω τραυματισμού (πιθανώς να μην προλάβει ούτε το Σινσινάτι), ο Φις, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, ο Μονφίς λόγω προβλήματος, καθώς και οι Τροΐτσκι, Τσίλιτς.

Ο μεν πρώτος έχει τιμωρηθεί με ποινή αποκλεισμού 18 μηνών από τα κορτ, ενώ ο δεύτερος υπάρχουν φήμες πως «πιάστηκε» ντοπέ –χωρίς να έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα- και λέγεται πως του ‘χει δοθεί μια τρίμηνη άτυπη τιμωρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα