Όταν λέμε όχι σε νέα μέτρα το εννοούμε απολύτως

«Όταν η κυβέρνηση λέει όχι σε νέα μέτρα, όχι στην ανακύκλωση της ύφεσης και της ανεργίας το εννοεί απόλυτα καθώς δεν το αντέχει ούτε το πολιτικό σύστημα ούτε η κοινωνία», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος.

Παράλληλα, τόνισε πως «πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν υπήρξε ούτε υπάρχει σχέδιο Β, αλλά το σχέδιο Α είναι πολύ σκληρό και άνισο και αναφέρομαι», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, «στην ανεργία, τη σωρευτική ύφεση

και το πολιτικό, κοινωνικό και δημοκρατικό κόστος».

Δεν πρέπει να συνεχίσουμε την αβεβαιότητα. Το χειρότερο είναι να μιλάμε για το grexit -πρόσθεσε ο κ. Βενιζέλος- επισημαίνοντας ότι «η συζήτηση περί δημοσιονομικού και χρηματοδοτικού κενού είναι ανοργάνωτη και αδιέξοδη».

«Χρειαζόμαστε ένα ξεκάθαρο έντιμο πλαίσιο με τους εταίρους μας βασισμένο σε πολιτικές παραδοχές όπως η ανάγκη της σταθερότητας», κατέληξε ο κ.Βενιζέλος.

Οι πολιτικές δυνάμεις να αντιληφθούν τισημαίνει συνταγματικό τόξο

«Το κόμμα μου ήταν για πολλούς μήνες σε ένα μοναχικό δρόμο για να αναδείξει τον κίνδυνο του νεοναζισμού κατά των δημοκρατικών αξιών», τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Πίσω από την οικονομική κρίση και τον ευρωσκεπτικισμό δεν μπορούν να κρυφτούν οι εγκληματίες και οι ναζιστές», δήλωσε ο κ. Βενιζέλος υπογραμμίζοντας ότι «όλες οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει να αντιληφθούν τισημαίνει συνταγματικό τόξο και ο μονομέτωπος αγώνας κατά του ναζισμού».

Keywords
Τυχαία Θέματα