Δια Χειρός : Πώς να καθαρίσουμε το σπίτι μας οικονομικά και οικολογικά

Πώς να καθαρίσουμε τα τζάμια και τα στρώματα οικολογικά και οικονομικά, θα μάθουμε μεταξύ άλλων, σήμερα, από το Δια Χειρός και τη Μαρία Παύλου. Κόλπα από το meacolpa.gr που μπορούν να διευκολύνουν την καθημερινότητά μας, χωρίς να μας στοιχίσουν μία περιουσία και κάνοντας τα μάλιστα με τα χεράκια μας. Έχετε σκεφτεί πόσα χρήματα θα εξοικονομούσαμε εάν κάποια πράγματα ειδικά μέσα στο σπίτι μας τα κάναμε μόνοι μας και μάλιστα οικολογικά;
Στο δια χειρός σήμερα θα παρουσιάσουμε κολπάκια από το meacolpa.gr που διευκολύνουν την καθημερινότητά μας και φυσικά

την τσέπη μας.
Τα περίφημα ακάρεα που γεννιούνται και ζουν στο στρώμα που κοιμόμαστε από τις ουσίες που αποβάλλει ο ίδιος ο οργανισμός μας αποτελούν κίνδυνο εάν δεν καθαρίζουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα το στρώμα μας. Τα ειδικά συνεργεία που υπάρχουν γι αυτή τη δουλειά ζητούν κάποια χρήματα που λίγοι πλέον τα διαθέτουν. Σηκώστε τα μανίκια λοιπόν για να καθαρίσετε μόνοι το στρώμα σας. Τώρα που είναι καλοκαίρι βγάλτε το στον ήλιο καθώς τα ακάρεα ευνοούνται από το σκοτάδι και την υγρασία. Μετά την ηλιοθεραπεία.... απλώστε μαγειρική σόδα, αφήστε τη για 20 λεπτά και μετά καθαρίστε τη αυτήν και τα ακάρεα που έχει προσελκύσει με την ηλεκτρική σκούπα, αφού καθαρίσετε το σκουπάκι της.
Τα τζάμια τώρα, μπορείτε να τα καθαρίσετε με νερό και υγρό σαπούνι πιάτων. Βάλτε σε κουβά 2 λίτρα νερό και προσθέστε 2 σταγόνες από το υγρό σαπούνι πιάτων που χρησιμοποιείτε. Με σφουγγάρι ή πανί που βουτάτε στον κουβά, πλένετε τα τζάμια και με στεγνό μαλακό πανί τα στεγνώνετε. Αν τα τζάμια τα καθαρίσετε μ' αυτό τον τρόπο θα έχετε κάνει οικονομία, αλλά θα τα έχετε γλιτώσει και από τις γρατσουνιές που η μακροχρόνια χρήση του απορροφητικού χαρτιού δημιουργεί σ' αυτά. Μπορείτε φυσικά να βάλετε σε ψεκαστήρα το νερό με το υγρό πιάτων, αν αυτό σας διευκολύνει, αλλά και για να το κρατήσετε και για επόμενες χρήσεις.
Τέλος, μην ξοδεύετε μία περιουσία σε ξεσκονόπανα, πανάκια υγρά και μη του εμπορίου, για να καθαρίσετε. Φτιάξτε μόνοι σας το τέλειο ξεσκονόπανο. Κόψτε κομμάτια ύφασμα που να κάνει για ξεσκονόπανο. Βάλτε τα σε βάζο που κλείνει αν γίνεται ερμητικά. Βρέξτε τα με ξύδι τόσο, ώστε να παραμένουν υγρά. Προσθέστε λίγο ελαιόλαδο και φλούδες από λεμόνια. ΝΑ ξέρετε ότι : Τα στεγνά ξεσκονόπανα δεν είναι ιδανικά για να φεύγει η σκόνη. Το ξύδι σκοτώνει τα βακτηρίδια και τα ακάρεα. Το ελαιόλαδο και οι φλούδες λεμονιού θα προσθέσουν γυαλάδα στην επιφάνεια που θα ξεσκονίσετε.
Το Δια Χειρός μεταδίδεται κάθε μέρα 8 με 9 το πρωί και 12 με 1 μετά το μεσημέρι.

Keywords
Αναζητήσεις
πως να καθαρισω το στρωμα απο ακαρεα, πως να καθαρισω τα στρωματα απο ακαρεα
Τυχαία Θέματα