Διπλό χτύπημα από Ολυμπιακό

Σήμερα θα προσπαθήσει ο Ολυμπιακός να ολοκληρώσει τις μεταγραφές του Κανού και του Πάουλο Μασάδο. Εντός της ημέρας ρυθμίζονται οι τελευταίες λεπτομέρειες της υπόθεσης του Βραζιλιάνου στόπερ, ενώ οι Πειραιώτες θα κάνουν ό,τι μπορούν για να κλείσει θετικά και το θέμα του Πορτογάλου χαφ.

Σήμερα αναμένεται να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανακοινώσεις για την μεταγραφή του Κανού στον Ολυμπιακό.
Οι Πειραιώτες θα δώσουν 1,5 εκατ. ευρώ στη Σταντάρ Λιέγης και θα προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, του οποίου οι ετήσιες απολαβές θα ανέλθουν στις 500.000 ευρώ.
Σε θρίλερ εξελίσσεται η μεταγραφή του Πάουλο Μασάδο στον Ολυμπιακό. Χθες η πορτογαλική εφημερίδα «Record» υποστήριζε ότι ο 26χρονος χαφ έχει «κλείσει» στη Ντιναμό Μόσχας, ενώ υπήρχαν πληροφορίες για το συμβόλαιό τους και τις απολαβές του.

Την ίδια ώρα, οι Πειραιώτες δεν δείχνουν να ανησυχούν και χθες το βράδυ είχαν ανοιχτή επικοινωνία με τον Πορτογάλο. Υπενθυμίζεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν συμφωνήσει με την Τουλούζ για ένα ποσό κοντά στα 2,5 (μάλλον 2,25), δίνοντας το 50% των χρημάτων και τα υπόλοιπα του χρόνου.

Το μόνο που απομένει είναι οι τραπεζικές εγγυήσεις που ζητάει ο πρόεδρος του γαλλικού συλλόγου (αυτό θα γίνει σήμερα). Σε κάθε περίπτωση οι νταμπλούχοι Ελλάδας δηλώνουν αισιόδοξοι για την έκβαση της συγκεκριμένης υπόθεσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα