Δραματική έκκληση για εκταμίευση της δόσης

«Βρήκα κατανόηση, υπήρχε ένα διαφορετικό κλίμα, αναγνωρίστηκε η πρόοδος στην Ελλάδα. Ποτέ δεν αισθάνθηκα μόνος» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, Α. Σαμαράς κατά την συνέντευξη τύπου αμέσως μετά την Σύνοδο, αλλά κρούοντας τον κώδωνα το κινδύνου ζήτησε «μόλις ολοκληρωθεί η συμφωνία πάση θυσία πρέπει να εκταμιευθεί η δόση». Πρόσθεσε ότι η ρευστότητα βρίσκεται στο μηδέν, διευκρινίζοντας ότι τα ταμειακά διαθέσιμα είναι έως τις 16 Νοεμβρίου και η ανεργία είναι

εφιαλτική. Προσδιορίζοντας το χρονοδιάγραμμα εκταμίευσης της δόσης, ο κ. Σαμαράς είπε ότι «δεν θα χρειαστεί νέα Σύνοδος αλλά μόλις βγει η έκθεση της τρόικας θα προχωρήσει η εκταμίευση. Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τους κ.κ Βενιζέλο και Κουβέλη για την συμβολή τους και σημείωσε: ««Έχουμε πλήρη γνώση του τι αποφασίζεται, αλλά και τη βεβαιότητα ότι είναι το τελευταίο πικρό ποτήρι που πρέπει να πιούμε».

Ο κ. Σαμαράς ανέφερε ότι κατά την διάρκεια της Συνόδου περιέγραψε με δραματικούς τόνους την κατάσταση στην Ελλάδα υπογραμμίζοντας ότι «η πρόοδος που έχει γίνει είναι μεγάλη. Όσο συνεχίζεται η ύφεση και η ανεργία τροφοδοτείται ο εξτρεμισμός και ο λαϊκισμός»

Keywords
Τυχαία Θέματα